Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Sinds ik jou ken / druk 1

Titel : Sinds ik jou ken / druk 1
Auteur(s) : Musser, E.
EAN : 9789029796729
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Sinds ik jou ken / druk 1
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Atlanta, 1933. Perri Singleton, dochter van een steenrijke bankdirecteur uit Atlanta, leidt een zorgeloos bestaan. Met haar ouders, broertje en zusje bewoont ze een groot huis, waar bedienden het werk doen, zodat Perri en haar moeder zich kunnen bezighouden met belangrijker zaken. Zoals winkelen en feestjes bezoeken.

Zelfs de grote Depressie lijkt Perri en haar vriendinnen van de elitaire meisjesschool Washington Seminary niet te deren. Maar als een gezinsdram haar wereld op z'n kop zet, leert ze een meisje kennen dat heel andere prioriteiten stelt: de domineesdochter Mary Dobbs. Ondanks hun verschillen groeit er een hechte vriendschap tussen beide vrouwen, maar is die ook bestand tegen alle tumultueuze veranderingen in hun leven?

In sinds ik jou ken neemt Elizabeth Musser de lezer mee naar het oude Atlanta, waar armoede en rijkdom een schril contrast vormen, gezinnen vechten voor hun geluk en twee meisjes de werkelijke waarde ontdekken van liefde, vriendschap en geloof. Musser baseerde de roman op het levensverhaal van haar grootmoeder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HIER vindt u een leesfragment.

Elizabeth Goldsmith Musser groeide op in Atlanta. Daarna behaalde ze haar universitaire Engels en Frans in Nashville, Tennessee. Toen ze een jaar of zes was, ontdekte ze dat ze zich het beste op papier uit kon drukken. Al snel wist ze dat ze graag schrijfster wilde worden. Leraren op school moedigden haar aan om naast haar schoolwerk te schrijven. Al op jonge leeftijd verlangde ze er naar om door het schrijven haar geloof te delen met anderen.

Tijdens haar studie kreeg ze de mogelijkheid om een semester in Frankrijk door te brengen. Daar raakte ze gefascineerd door de rijke cultuur. Tijdens haar laatste studiejaar gaf ze gehoor aan een oproep voor zendelingen die naar Frankrijk wilden gaan.

Tijdens de eerste twee jaar daar ontmoette ze Paul, en toen ze na die twee jaar weer terug naar Amerika ging was ze verloofd. In 1989 ging ze met haar man Paul weer terug naar Frankrijk, om een nieuwe kerk in Montpellier op te zetten. Ze kregen twee zonen en wonen nu in Lyon, Frankrijk.

Haar website vindt u HIER

Productspecificaties
EAN : 9789029796729
Auteur(s) : Musser, E.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Augustus 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 448
Afmetingen : 215 x 140 x 34 mm
Gewicht : 557 gram
Velden met een * zijn verplicht
Saldo cadeaukaart
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
WhatsApp
E-mail