Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Pc prive

Titel : Pc prive
Auteur(s) : Foekens, S.
EAN : 9789033123207
Uitgever : 7300765
Prijs : € 9,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Pc prive
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

"Voetstappen op de trap!
Klik.
Geen moment te vroeg, want haar vader komt binnen.
'Ha, wat ben je ijverig bezig! Laat je laptop maar op je bureau staan. Ik zal na het eten de nieuwe updates installeren voor je.'

En de msn historie controleren, weet Katinka. Zodra haar vader de kamer verlaten heeft, wist ze voor de zekerheid de zoekgeschiedenis en bezoekt ze nog snel even haar mailbox en de schoolsite. Hopelijk is dit voldoende om de sporen naar People Planet te wissen. Gelukkig heeft papa niet zo veel verstand van computers, denkt Katinka.

Katinka baalt van school: om een of andere reden mijden haar vriendinnen haar plotseling. Ook op msn schelden ze haar uit en wordt ze gepest. Ze maakt een account aan op People Planet, een levensecht online spel waar ze gewoon zichzelf kan zijn.
Ze gaat steeds meer in PP op én heeft steeds meer te verbergen. Het is toch nep, zo praat ze het goed. Maar PP wordt belangrijker voor haar en al snel houdt ze er op internet een heel ander leven op na dan in het echt. Dan krijgt ze een vriend op PP: Mr. X. Katinka vindt hem te gek, maar heeft niet in de gaten dat hij haar gebruikt.

Simone Foekens werd op 10 november 1959 geboren. Ze woont samen met haar man en vier kinderen in Almelo. Wandelen en fotografie zijn grote hobby's van Simone Foekens en daarnaast is ze een fervente lezer.

Productspecificaties
EAN : 9789033123207
ISBN : 9033123207
Auteur(s) : Foekens, S.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 10 12 jaar
Categorie : Christelijke kinderboeken
Uitgever : 7300765
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 148
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht