Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De Christenreis / druk 1

Titel : De Christenreis / druk 1
Auteur(s) : Bunyan, John / Watson, Jean
EAN : 9789033123504
Uitgever : 7300765
Prijs : € 17,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De Christenreis / druk 1
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Christenreis van John Bunyan is al generaties lang een veel gelezen boek. Nu in een nieuwe teksteditie met illustraties om een jonge generatie bekend te maken met de inhoud van dit zeer veel gelezen boek.

Op een dag vind Christen een oud boek op zijn zolder. Dat boek verandert zijn leven. Tot zijn grote schrik leest hij dat de stad Verderf verwoest zal worden. Maar niemand gelooft hem...

Alleen en met een zwaar pak op zijn rug, vlucht Christen hals over kop de stad uit. Dan begint een spannende reis naar veiligheid: Eerst moet hij naar de smalle poort en daarna naar de Hemelse Stad. De wijze Uitlegger maakt duidelijk dat hij nooit van het smalle pad mag afwijken. Maar die weg is niet zonder gevaar... overal liggen mensen op de loer die het op het leven van reizigers gemunt hebben. Zal het Christen lukken om aan reus Wanhoop en de draak Appolyon te ontkomen en de Hemelse Stad te bereiken?

De Christenreis is het bekendste werk van de puriteinse schrijver John Bunyan. In het boek beschrijft hij in allerlei beelden het leven van een christen. Jean Watson bewerkte deze klassieker voor kinderen en maakte het verhaal toegankelijk door haar meeslepende vertelstijl en interessante uitleg in kaders naast de tekst. Haar boek biedt aan kinderen een opstapje naar het werk van John Bunyan.

Vanaf 8 jaar.

Productspecificaties
EAN : 9789033123504
ISBN : 9033123509
Auteur(s) : Bunyan, John / Watson, Jean
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 7 9 jaar
Uitgever : 7300765
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Gewicht : 584 gram
Velden met een * zijn verplicht