Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Beloof het mij / druk 1

Titel : Beloof het mij / druk 1
Auteur(s) :
EAN : 9789033124594
Uitgever :
Prijs : € 26,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Beloof het mij / druk 1
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Toen Annie Allen afscheid nam van haar broer Owen voordat hij aan boord ging van de Titanic, kon ze niet vermoeden dat ze hem voor het laatst zag. Evenmin kon ze vermoeden dat de tragedie haar leven voorgoed zou verbinden aan Michael Dunnagan die de ramp overleefde omdat Owen zich voor hem opofferde.

Terwijl Annie haar leven in Engeland in goede banen probeert te leiden, werkt Michael in Amerika aan de oprichting van het bedrijf waarvan Owen eens droomde. Intussen probeert hij Annie met zijn brieven te troosten. Bij Annie overheerst de opstand – waarom overleefde Michael de schreepsramp wel en haar broer niet? Toch ontstaat er een aarzelende vriendschap die zich ontwikkelt tot iets wat zij geen van beiden verwachtten

Net als Michael genoeg geld gespaard heeft voor Annie's overtocht naar Amerika, breekt in Europa de Eerste Wereldoorlog uit. Om duistere redenen ontvangt Michael plotseling geen brieven meer van Annie. Michael riskeert alles om zijn belofte na te komen én om de vrouw te vinden van wie hij is gaan houden, voordat hij haar voor altijd kwijt zal zijn.

Productspecificaties
EAN : 9789033124594
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Verschenen : November 2018
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht