Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Afhankelijk leven

Titel : Afhankelijk leven
Auteur(s) : Bor, H.
EAN : 9789033126772
Uitgever :
Prijs : € 12,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Afhankelijk leven
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Door onze zonden leven we in een gebroken wereld. We zien gebeuren wat de zonde heeft gebracht: oorlogen, rampen, terreur, ernstige ziekten.

In onze nabijheid kunnen we deze gebrokenheid zien in mensen met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen door geboorte, ongeluk of ziekte. Daardoor zijn zij van anderen afhankelijk.

Wat is het belangrijk dat er mensen zijn die door Gods genade oog hebben voor deze naasten met hun beperkingen. Om hen tijdens een ontmoeting zoeken te brengen bij de Heere Jezus. Dat kan in een gesprek of door de helpende hand die we hun mogen bieden.

Om te zijn als de vier vrienden, die in het geloof een verlamde bij de Heere Jezus brachten (Markus 2:5). In Afhankelijk leven schrijft de auteur over zijn ontmoetingen met mensen met een handicap. Over hun afhankelijkheid in moeiten en zorg, maar ook hun afhankelijk leven met God. Zijn broer Wim (1942- 1964) is er een ontroerend voorbeeld van.

Aansprekend geschreven boek, dat een vaak ontroerende inkijk geeft in het leven van mensen met een beperking.

H. Bor (1946) dient sinds 2010 de Christelijke Gereformeerde Kerk te Poederoijen als lerend ouderling. Daarvoor was hij ruim dertig jaar evangelist in Gent. In zijn contacten maakte hij veel mensen mee met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking

Productspecificaties
EAN : 9789033126772
Auteur(s) : Bor, H.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : Februari 2015
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Velden met een * zijn verplicht