Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verzwegen verleden

Titel : Verzwegen verleden
Auteur(s) : Groen, Evert
EAN : 9789033130359
Uitgever :
Prijs : € 21,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Verzwegen verleden
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Verzwegen verleden is het debuut van Evert Groen. Een boek over hoe een erfenis levensbedreigend wordt en een verborgen familiegeschiedenis blootlegt.

Als Alex Horn na zijn bezoek aan een Nederlandse notaris terugreist naar Amerika, wil hij maar één ding weten: waar komt die elf miljoen dollar vandaan die zijn moeder hem bij haar testament heeft nagelaten? Op zoek naar antwoorden ontdekt hij de schokkende waarheid over zijn eigen verleden. Zijn onderzoek leidt hem naar Nederland, vanwaar zijn ouders 32 jaar geleden zijn geëmigreerd. Het wordt een ontdekkingstocht langs het bewogen leven van zijn vader.

Daarin speelden het geloof, de Tweede Wereldoorlog en de Club van Rome een grote rol. En hoe zit het met geruchten over een mysterieuze machine? Zonder dat Alex het beseft, brengt zijn onderzoek hem in levensgevaar. Hij staat op het punt een geheim te ontdekken dat enkele machtige personen verborgen willen houden. Tegen elke prijs. Het leven van Alex en van zijn geliefden loopt ernstig gevaar.

Evert Groen was als directeur werkzaam in het bedrijfsleven. Na zijn pensionering is hij zich gaan toeleggen op het schrijven van spannende fictie. Verzwegen verleden is zijn debuut.

Geschikt voor: volwassenen, Vaderdag, liefhebbers van spannende fictie

Productspecificaties
EAN : 9789033130359
Auteur(s) : Groen, Evert
Taal : Nederlands
Verschenen : Februari 2020
Conditie : Nieuw
Pagina's : 304
Velden met een * zijn verplicht