Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Op weg naar de kribbe

Titel : Op weg naar de kribbe
Auteur(s) : Visscher, ds. W.
EAN : 9789033131271
Uitgever :
Prijs : € 13,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Op weg naar de kribbe
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Op weg naar de kribbe is een boek met overdenkingen voor advent en kerst, geschreven door ds. W. Visscher, predikant te Amersfoort.

Het waren donkere dagen die voorafgingen aan de geboorte van de Heere Jezus Christus. Maatschappelijk en godsdienstig. Geestelijk gezien was het een arme en lege tijd. Toch was er een verwachtend volk dat uitzag naar de vervulling van Gods beloften. En hun uitzien zou heerlijk in vervulling gaan. Zoals vaker kiest God een donkere tijd om Zijn heerlijkheid te openbaren. Het Licht gaat op in de duisternis. Christus wilde geboren worden in een kribbe. Maar daar hebben de herders het Kind gezien en mogen mijnen in het geloof.

Zien en geloven is in de Bijbel aan elkaar gelijk. Gods kinderen nemen Jezus door een waar geloof aan. Dit aannemen geeft een persoonlijke band aan Hem. In die weg leert de Heilige Geest rijkdom zien in het Kind van Bethlehem. Bij Hem is alles te vinden wat verloren zondaren nodig hebben. En wie door het geloof uit Zijn volheid ontvangt, deelt ook graag mee aan anderen.

De overdenkingen in dit boek bieden voor een periode van vijf weken (de adventstijd) dagelijks een moment van bezinning.

Productspecificaties
EAN : 9789033131271
Auteur(s) : Visscher, ds. W.
Taal : Nederlands
Verschenen : November 2021
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Velden met een * zijn verplicht