Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Mensenkind

Titel : Mensenkind
Auteur(s) : Nieuwenhuise-Thijsen, Monica
EAN : 9789033131356
Uitgever :
Prijs : € 21,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Mensenkind
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Mensenkind is de nieuwste roman door Monica Nieuwenhuise-Thijsen over het probleem van huiselijk geweld en dakloosheid. Een boek voor liefhebbers van realistische fictie.

Bas heeft twee bankjes tot zijn woon- en verblijfplaats. Daarvandaan observeert hij de mensenkinderen. Ondertussen heeft hij ook de handen vol aan zichzelf...

Eleonora woont eenzaam in haar portiekflatje driehoog. Dagelijks denkt ze aan haar kleine buurjongen van destijds. De gehorige scheidingsmuren lieten geluiden door waarvoor zij liever haar oren sloot. Ze dacht het middel voor zijn redding gevonden te hebben, geïnspireerd door de woorden van haar Meester: 'Voor zoveel gij dit één van deze Mijn minste broeders gedaan hebt, zo hebt gij dat Mij gedaan.'

Maar inmiddels is het al dertig jaar geleden dat haar buurjongetje verdween. Een ontroerend verhaal over het leven op straat, mishandeling, eenzaamheid, maar ook over reddende liefde voor mensenkinderen.

De werkelijkheid - en de kern van dit boek - hoor je door de woorden van Bas heen. We zijn allemaal mensenkinderen, of je nu in een huis woont of op straat.
-Ramiro Munoz (ervaringsdeskundige, Stichting Ontmoeting)

Productspecificaties
EAN : 9789033131356
Auteur(s) : Nieuwenhuise-Thijsen, Monica
Taal : Nederlands
Verschenen : Oktober 2021
Conditie : Nieuw
Pagina's : 352
Velden met een * zijn verplicht