Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nachtvogel

Titel : Nachtvogel
Auteur(s) : Gohlke, Cathy
EAN : 9789033131424
Uitgever :
Prijs : € 26,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Nachtvogel
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Nachtvogel is de nieuwste roman van Gathy Gohlke. Een roman die zich afspeelt vlak voor de Tweede Wereldoorlog in de Appalachia (USA)

Als haar moeder overlijdt, verzamelt Lilliana alle moed en ontvlucht ze haar gewelddadige echtgenoot. Er is nog één familielid in leven: haar oudtante Hyacinth Belvidere. Hun vreugdevolle hereniging inspireert Lilliana om het landgoed van tante Hyacinth nieuw leven in te blazen. Ze opent er een bibliotheek waar iedereen welkom is, ongeacht de huidskleur.

Maar de plannen voor de bibliotheek roepen de woede op van de Ku Klux Klan - een terreurgroep die met grof geweld elke begunstiging van gekleurde medeburgers probeert te voorkomen. De gevaren van Lilliana's verleden en heden dreigen haar omver te werpen, nog voordat ze heeft geleerd op eigen benen te staan.

Een verhaal over moed en maatschappelijke bewogenheid dat zich afspeelt in het landelijke Appalachia (VS) aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog.

Cathy Gohlke is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Elkton (Maryland, USA). Haar eerste twee romans werden direct bekroond met de Christy Award. In 2016 won zij deze prestigieuze prijs ook voor Het geheim van mijn moeder.

Productspecificaties
EAN : 9789033131424
Auteur(s) : Gohlke, Cathy
Taal : Nederlands
Verschenen : Oktober 2021
Conditie : Nieuw
Pagina's : 448
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht