Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Opgewekt tot een nieuw leven

Titel : Opgewekt tot een nieuw leven
Auteur(s) : Tuinier, ds. D.W.
EAN : 9789033132148
Uitgever :
Prijs : € 14,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Opgewekt tot een nieuw leven
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Opgewekt tot een nieuw leven van Ds. D.W. tuinier is een Bijbelstudie over de Efezebrief, bedoeld voor persoonlijk gebruik en kringenwerk.

Paulus schrijft de brief aan Efeze vanuit de gevangenis te Rome. De jonge christelijke gemeente daar heeft het in de heidense, goddelozen en zedeloze wereld moeilijk. Er zijn vervolgingen van buitenaf, maar ook gevaren in de vorm van dwalingen van binnenuit.

Tot hun bemoediging schrijft de apostel hoe Gods levendmakend werekd in Efeze zichtbaar mocht worden. Daarbij wekt hij de Efeziërs op om te wandelen in een nieuw , godzalig leven. Dat elven kenmerkt zich in onderlinge liefde, in vergevingsgezindheid en in een strijden tegen de machten van satan. Daarbij wijst Paulus op de verantwoordelijkheid die zij als christen hebben in hun omgeving. In het Bijbelboek Efeze is veel onderwijs te vinden over het wezen en de kern van de christelijke gemeente, ook voor vandaag.

Ds. D.W. Tuinier is sinds 2018 predikant van de Gereformeerde Gemeente Kampen. Daarvoor diende hij de gemeenten Terwolde-de Vecht, Aagtekerke en Waarde.

Productspecificaties
EAN : 9789033132148
Auteur(s) : Tuinier, ds. D.W.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : April 2023
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 112
Velden met een * zijn verplicht