Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Rebekka volgen

Titel : Rebekka volgen
Auteur(s) : Hartingsveldt-Moree, A.M.P.C.
EAN : 9789033609824
Uitgever :
Prijs : € 9,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Rebekka volgen
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In het dagelijkse leven van vrouwen zijn vaak veel vragen. Wat moet ik nu doen? Wat gebeurt hier? Waarom overkomt mij dit? Je vindt dergelijke vragen ook terug in het leven van veel vrouwen uit de Bijbel. Hun levensleiding bevat antwoorden voor vrouwen van vandaag.

In deel 1 in de serie Vrouw Vandaag is geluisterd naar wat Gods Woord zegt over de bedoeling van het leven van vrouwen. Welke 'taakomschrijving' geeft de Heere? Van daaruit roept de Heere om Hem te volgen van dag tot dag. Ook daarvoor geeft Gods Woord onderwijs. In deel 2 volgden we Sara en Hagar. In dit derde deel gaat het over het leven van Rebekka. Wat een vragen en raadsels waren er in haar leven! De weg die de Heere wijst en de antwoorden die Hij geeft, hebben grote gevolgen voor het leven van dag tot dag.

Deze tien Bijbelstudies zijn eerder verschenen in de rubriek Vrouw Vandaag in het christelijk tijdschrift de GezinsGids. Voor dit boekje zijn ze bewerkt en gebundeld. De Bijbelstudies zijn zowel individueel als in groepsverband te gebruiken.

Productspecificaties
EAN : 9789033609824
Auteur(s) : Hartingsveldt-Moree, A.M.P.C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : Januari 2014
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Gewicht : 98 gram
Velden met een * zijn verplicht