Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vrij van schaamte

Titel : Vrij van schaamte
Auteur(s) : Caine, Christine
EAN : 9789033801167
Uitgever : Ark Media
Prijs : € 10,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vrij van schaamte

geliefd, bevrijd en klaar voor de toekomst

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Geliefd, bevrijd en klaar voor de toekomst. Christine Caine over de gevolgen van onnodige schaamte en hoe je daar vrij van komt.

Schaamte komt in allerlei schakeringen: de schaamte van wie succesvol lijkt maar moeite heeft alle balletjes in de lucht te houden, tot de schaamte van de velen die in het leven beschadigd zijn geraakt.

Zoals veel vrouwen worstelde Christine Caine van jongs af aan met schaamte - door wat haar was aangedaan, en door wat ze zelf deed. Pas toen de liefde van Christus in haar leven kwam, begon het proces van bevrijding van schuld en schaamte.

Met enthousiasme en humor onderwijst Christine Caine uit Gods Woord. Ze laat zien dat God groter is dan je zonde, je tekortkomingen en je negatieve ervaringen. Aan zijn hand kun je vandaag je verleden aanpakken, zodat je een nieuwe toekomst tegemoet gaat - vrij van schuld en schaamte, precies zoals God het bedoeld heeft.

'God weet het al. Hij vergeeft. Hij bevrijdt je ervan. En Hij herstelt - wat je ook gedaan hebt, wat je ook is aangedaan. Hij roept je om uit je schuilplaats te komen, naar zijn genade - zijn onvoorwaardelijke acceptatie. Hij houdt van je - altijd. Zoveel dat Hij zijn enige Zoon, Jezus, gestuurd heeft om de prijs voor je redding te betalen - waarbij je ook bevrijd werd van je schaamte. (Johannes 3:16) Geloven in die liefde - geloven dat Hij van je houdt - betekent dat je je hart opent voor genezing en vrijheid, gekocht door zijn dood, begrafenis en opstanding.'(Uit'Vrij van schaamte')

Christine Caine is internationaal gevraagd spreker, auteur, en oprichter van A21, een organisatie die wereldwijd strijdt tegen moderne slavernij en mensenhandel. Ze is getrouwd en heeft twee dochters. Ze werkt mee binnen Hillsong Internationaal.

Productspecificaties
EAN : 9789033801167
Auteur(s) : Caine, Christine
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Ark Media
Verschenen : September 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 192
Afmetingen : 211 x 140 x 17 mm
Gewicht : 282 gram
Velden met een * zijn verplicht