Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het lot van koningen

Titel : Het lot van koningen
Auteur(s) : Stibbe, Mark; Taylor, G.P.
EAN : 9789033801754
Uitgever : Ark Media
Prijs : € 20,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Het lot van koningen
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

'Het lot van koningen' is een spannende historische christelijke thriller die je meeneemt naar de tijd van de Franse Revolutie. Maar het is ook een verhaal in de stijl van Perretti en Alcorn, waarin de geestelijke wereld achter een conflict zichtbaar wordt.

1793. Als de terreur zijn schaduw begint af te werpen over Frankrijk steekt Thomas Pryce, de nieuwe pastor van Deal, het Kanaal over om de vermiste ouders van zijn Franse vrouw te vinden. Terwijl hij het hoofd moet bieden aan angstige gevaren vervolgt hij zijn weg naar Bretagne, waar hij niet alleen achter het lot van zijn schoonouders komt, maar ook een complot ontdekt dat de Britse monarchie omver dreigt te werpen. Vechtend tegen een sinister geheim genootschap en in een race tegen de klok, dwarsboomt Pryce de plannen van een Parijse spion en zijn agenten in Londen.

Mark Stibbe is auteur van humoristische christelijke boeken.

Graham Taylor is auteur van o.a. Schaduwmeester, Femme Fatale en Alsemster. Na een leven in de muziek en de occulte wereld, kwam hij tot geloof in Christus en werd vicar in de Anglicaanse kerk.

Voor de liefhebbers van christelijke thrillers met oog voor geestelijke strijd

Productspecificaties
EAN : 9789033801754
Auteur(s) : Stibbe, Mark; Taylor, G.P.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Thema : Thriller / spannende fictie
Uitgever : Ark Media
Verschenen : April 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 288
Afmetingen : 213 x 143 x 28 mm
Gewicht : 418 gram
Velden met een * zijn verplicht
een spannende geschiedenis
Recensie door: N. Kalisvaart

Het lot van Koningen is opvallend als christelijk boek. Het is een historisch verhaal over de Franse revolutie en de impact die dit had tussen Frankrijk en Engeland. In het verhaal speelt een geschiedenis over de Illimunati een rol en komt de geestelijke wereld die achter dit conflict zit ook verschillende keren geloofwaardig in beeld. Spionage, romantiek, maar ook heldenmoed wisselen elkaar af.

Hoewel het jammer is dat het lettertje van het boek wat klein is, de omslag aan een kinderboek deed denken is het een boek wat ik met veel genoegen gelezen heb. Het is historisch goed onderbouwd en de combinatie van spannend en historisch was leuker dan ik gedacht had.