Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Luisterend leven

Titel : Luisterend leven
Auteur(s) : McHugh, Adam S.
EAN : 9789033802072
Uitgever : Ark Media
Prijs : € 12,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Luisterend leven

Aandacht in een wereld vol afleiding

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Luisterend leven van Adam S. McHugh heeft als ondertitel aandacht in een wereld vol afleiding. Onze aandacht is veel waard voor de wereld. Onze aandacht voor God en elkaar is meer waard. Een intrigerend boek waardoor we weer aandacht krijgen voor wat waardevol is.

Onze westerse maatschappij is gevuld met lawaai en afleiding, waardoor het vaak moeilijk is om écht te luisteren. Mensen praten langs elkaar heen. Ze willen graag gehoord worden, maar zijn aan de andere kant vaak doof voor wat er wordt gezegd. In zijn boek Luisterend leven stelt McHugh dat luisteren noodzakelijk is voor gezonde relaties, zowel met God als met andere mensen. Maar meer nog is luisteren een manier van leven. McHugh plaatst luisteren in het hart van ons geloof, onze relaties en onze missie in deze wereld. God zelf is een God die hoort en ook wij kunnen leren om te horen wat God zegt door zijn schepping, door zijn Woord en door mensen.

Adam S. McHugh was een presbyteriaans predikant en is een schrijver en spreker. Hij was o.a. werkzaam als pastor bij Intervarsity Christian Fellowship. Zijn boek Luisterend leven won in 2017 de Christianity Today Book of the Year Award. Hij woont in Californië, Amerika. Hij zoekt op dit moment naar een nieuwe weg in zijn leven. Een hoofdthema is hoe je om gaat met een introvert karakter in een extraverte wereld.

Productspecificaties
EAN : 9789033802072
Auteur(s) : McHugh, Adam S.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Ark Media
Verschenen : Oktober 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 240
Afmetingen : 211 x 141 x 19 mm
Gewicht : 466 gram
Velden met een * zijn verplicht