Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

12 dingen voor je gaat trouwen

Titel : 12 dingen voor je gaat trouwen
Auteur(s) : Chapman, Gary
EAN : 9789033802362
Uitgever : Royal Jongbloed
Prijs : € 17,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
12 dingen voor je gaat trouwen
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Gary Chapman weet als geen ander dat wat hij schreef in het boek: 12 Dingen die je moet weten voor je gaat trouwen. Het is een belangrijk boek voor ieder aanstaand bruidspaar.

Als je bijna gaat trouwen, leef je toe naar je bruiloft en steek je veel tijd in het voorbereiden van die dag. Maar hoeveel tijd besteed je aan het voorbereiden van je leven als man en vrouw? Met dit boek leg je een stevig fundament onder je huwelijksleven. Gary Chapman bespreekt op realistische wijze 12 belangrijke onderwerpen die je in je huwelijk zeker tegen zult komen: van financien tot liefdestalen en van ruzies tot kerkgang.

Een onmisbaar boek voor iedereen die ook voorbereid wil zijn op het leven na de bruiloft! '12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen' is niet alleen een boek om door te lezen, maar ook om samen mee aan de slag te gaan. Doe je voordeel met de praktische tips en ideeen en gebruik de gespreksvragen als basis voor een open gesprek met elkaar.

Gary Chapman, bestsellerauteur van de vijf talen van de liefde, heeft meer dan 35 jaar ervaring als huwelijkstherapeut. Hij schreef dit boek op basis van alle gesprekken die hij voerde met getrouwde en ongetrouwde stellen.

Productspecificaties
EAN : 9789033802362
Auteur(s) : Chapman, Gary
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Royal Jongbloed
Verschenen : Juli 2022
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 209 x 139 x 21 mm
Gewicht : 247 gram
Velden met een * zijn verplicht