Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De sportcommunity

Titel : De sportcommunity
Auteur(s) : Koerts, Bram; Niejenhuis, Jaap van; Stoo
EAN : 9789033802850
Uitgever : Ark Media
Prijs : € 21,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De sportcommunity

Kerk in de wijk

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De sportcommunity is een boek wat het verhaal vertelt over de verschillende jongerengroepen die missionair actief werden rond thema's zoals sport.

Veel jeugdleiders en kerken verlangen naar geestelijke groei van hun jongeren. Jongeren zijn immers de kerk van de toekomst? Tegelijkertijd verlaten veel jongeren de kerk omdat ze 'het' er niet meer vinden en komen niet-gelovige jongeren nauwelijks meer in aanraking met het Evangelie. Hoe houden we ze erbij?

De auteurs van dit boek vonden het antwoord in de sportcommunity: een groep christenen uit de kerk die wekelijks met kinderen en jongeren uit de wijk gaat sporten. Dit geeft kerken de mogelijkheid om via sport verbinding met jongeren te maken, waarbij naast sport ook ruimte is voor gesprekken over het leven én over het geloof in Jezus. Zo vallen geloofsgroei en missionair-zijn samen en zijn jongeren niet slechts de kerk van de toekomst, maar volledig de kerk van nu!

Het boek de Sportcommunity staat vol inspirerende verhalen over deze werkwijze uit de hele wereld. Ook laten de auteurs met een verfrissende Bijbelse onderbouwing zien hoe sport en lichaamsbeweging de basis kunnen vormen voor een moderne vorm van discipelschap en geven ze praktische handvatten om zelf een sportcommunity op te zetten.

Productspecificaties
EAN : 9789033802850
Auteur(s) : Koerts, Bram; Niejenhuis, Jaap van; Stoo
Taal : Nederlands
Onderwerp : Zending/evangelisatie
Uitgever : Ark Media
Verwacht : April 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 240
Velden met een * zijn verplicht