Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een gebroken halleluja

Titel : Een gebroken halleluja
Auteur(s) : Sjodin, Tomas
EAN : 9789033803307
Uitgever : Ark Media
Prijs : € 20,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Een gebroken halleluja
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Het boek van Tomas Sjodin, een gebroken Halleluja vertelt zijn persoonlijke verhaal over het verlies van twee zoons en hoe God daar door heen werkte.

Op een herfstachtige zondagmorgen steekt Tomas Sjödin de kanaalbrug in Haga, Gotenburg, over. De kerkklokken van de Hagakerk luiden zoals ze dat al meer dan honderd jaar doen. Hoewel Tomas al ruim 25 jaar in deze buurt woont, grijpt het geluid van de kerkklokken hem opeens aan. Iets in het ritme en in de doffe, zware klanken roept bij hem de vraag op: wat is de klank die door een mens heen klinkt? Hij gaat op zoek naar het lied van de ziel.

In dit boek (het verscheen in het Zweeds al in 2008) schrijft Tomas Sjödin over het overlijden van zijn twee zonen aan een ernstige ziekte. Hij verbindt dit met de spiritualiteit die aangewakkerd wordt als de kerkklokken luiden. Een gebroken halleluja gaat over verdriet en blijdschap, over de barsten in het leven en het licht dat zich daar een weg doorheen zoekt.

Tomas Sjödin is een meester in het verwoorden van hedendaagse spirituele thema's voor een breed publiek. In dit persoonlijke en existentiële boek staat zingeving rond leven en dood centraal. Tomas Sjodin is schrijver, pastor, spreker en columnist. Hij is bekend van Zweedse radio- en tv-programma's.

Begin dit jaar interviewde ik Tomas Sjödin bij hem thuis, aan zijn keukentafel in Zweden. Vooral wat – en hoe – hij vertelde over het verlies van twee van zijn kinderen, raakte me diep. Dit is hét boek waarvan ik al langer hoopte dat het zou worden vertaald. Eindelijk is het zover. Ik kan niet wachten het te lezen.
- Gert-Jan Schaap, redacteur EO-Visie

Productspecificaties
EAN : 9789033803307
Auteur(s) : Sjodin, Tomas
Taal : Nederlands
Onderwerp : Waargebeurde verhalen
Uitgever : Ark Media
Verschenen : November 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 208
Afmetingen : 209 x 140 x 15 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht