Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Schitterend sensitief, over opvoeding

Titel : Schitterend sensitief, over opvoeding
Auteur(s) : Middel, Marieke
EAN : 9789033803420
Uitgever : Ark Media
Prijs : € 13,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Schitterend sensitief, over opvoeding

Handreiking bij opvoeden van hoogsensitieve kinderen

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek "Schitterend Sensitief" wil een handreiking zijn bij het opvoeden van hoogsensitieve kinderen. Het is geschreven door Marieke Middel, orthopedagoog en wil ouders en verzorgers helpen om goed om te gaan met hooggevoelige kinderen.

Hoogsensitiviteit is een hot item op dit moment. Als ouder en als professional miste Marieke Middel een praktisch boek met opvoedingsadviezen vanuit christelijk perspectief. De missie van dit boek is opvoeders van hoogsensitieve kinderen toerusten, vanuit het perspectief dat we dit samen met God mogen doen. Daarbij gaan achtergrondkennis over hoogsensitiviteit, praktische toepassing en bemoediging hand in hand.

Schitterend sensitief bevat uitleg over hoe je hoogsensitiviteit bij kinderen kunt herkennen en in goede banen leiden. Het onderstreept het belang van een stevig fundament thuis en hoe je dat als ouder praktisch uit kunt werken. Daarnaast biedt het ouders oplossingen bij moeilijke opvoedingssituaties en tips voor zelfzorg.

Marieke Middel (1989) is moeder van drie kinderen (2015, 2018, 2021). Ze werkt als orthopedagoog in het onderwijs en vanuit Praktijk Schitterend. Haar relatie met de Vader is de basis van haar leven. Ze geniet van hardlopen, bakken en kamperen.

Marieke is er in geslaagd goed inzichtelijk te maken wat er speelt in hooggevoelige kinderen Ze helpt je om naast de opgave kant, ook de gave kant van hoogsensitiviteit te zien en bovendien je arsenaal aan opvoedingsvaardigheden uit te breiden. Kortom: een aanrader!
- Bert Reinds, pedagoog

Productspecificaties
EAN : 9789033803420
Auteur(s) : Middel, Marieke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pedagogiek
Categorie : Nieuwe Bijbelvertaling 2021- NBV21
Uitgever : Ark Media
Verschenen : April 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Afmetingen : 210 x 140 x 10 mm
Gewicht : 193 gram
Velden met een * zijn verplicht