Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Free, geloof bevrijdt, iedereen altijd

Titel : Free, geloof bevrijdt, iedereen altijd
Auteur(s) : Telesford, Shelton
EAN : 9789033803505
Uitgever : Ark Media
Prijs : € 16,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Free, geloof bevrijdt, iedereen altijd

Geloof bevrijdt iedereen altijd

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het inspirerende boek Free, geloof bevrijdt, iedereen, altijd is geschreven door Shelton Telesford, een jonge voorganger en gaat over vrijheid.

Shelton Telesford (32) is voorganger van de jonge gemeente Chapel Avenue in Almere-Poort. Hij is een enthousiast spreker, die mensen wil bereiken met de boodschap van Gods goedheid. Hij is
bekend als spreker van de BEAM-kerkdiensten, Opwekking, en de EO-Jongerendag van 2022. Sheltons hart voor jongeren komt ook tot uiting in zijn werk bij Youth for Christ. Shelton is getrouwd met zijn high school sweetheart Vernice. Samen hebben ze twee zoontjes.

Het boek Free is gebaseerd op een succesvolle prekenserie, waarin verhalen uit de Bijbel worden toegesneden op vragen die bij jongeren spelen, maar die ook de niet-meer-zo-jongeren zullen herkennen. Wie dit boek leest, krijgt het gevoel dat hij Shelton hoort spreken; de tekst is doorspekt met Engelse termen en ander jongerenjargon.

Aan de hand van bijbelse voorbeelden en illustraties uit zijn eigen leven en dat van anderen, legt Shelton uit hoe je vrij kunt worden van onder andere angst, onzekerheid, negativiteit en honger naar Insta(nt) succes. Vrij om te vergeven, om het verleden achter je te laten en om te aanbidden. Vrij om in beweging te komen en om jezelf te zijn. Lezers worden uitgenodigd stappen te zetten op de weg van de vrijheid, hand in hand met God.

Of ik Shelton nou voor dertig jongeren zie spreken in een jeugdhonk, in een kelder in Zoetermeer, of voor 15.000 op het podium van de EO-Jongerendag … Altijd zie ik hetzelfde vuur en dezelfde passie. Lees dit boek en laat Shelton je vanuit die passie meenemen op reis naar een leven in vrijheid.
- Joram Kaat - EO

Productspecificaties
EAN : 9789033803505
Auteur(s) : Telesford, Shelton
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Ark Media
Verschenen : Mei 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 144
Afmetingen : 215 x 140 x 14 mm
Gewicht : 212 gram
Velden met een * zijn verplicht