Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gefeliciteerd met je belijdenis

Titel : Gefeliciteerd met je belijdenis
Auteur(s) : Heerens, D.
EAN : 9789033820519
Uitgever : Ark Media
Prijs : € 13,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Gefeliciteerd met je belijdenis
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

'Ja' zeggen tegen God; het lijkt misschien iets onbetekenends, maar het is van enorme betekenis en verandert de rest van je leven voorgoed. Het boekje "Gefeliciteerd met je belijdenis" van Danielle Heerens wil mensen die belijdenis doen op hun levensweg bemoedigen.

Met dat ene 'ja' beloof je niet langer jezelf op de eerste plek te stellen, maar God, en Hem te volgen. Maar het belangrijkste van dat kleine woordje 'ja' is de belijdenis van je geloof in God, de Vader, Jezus, de Zoon, en de Heilige Geest. Het is iets bijzonders, een nieuwe fase in de levenslange ontdekkingsreis van het geloof, die je in dit boekje aan de hand van heldere en herkenbare overdenkingen en hoopvolle bijbelteksten meeneemt langs de Apostolische Geloofsbelijdenis. Jouw 'ja' is het beste besluit dat in je leven kunt nemen - de allermooiste keus. Gefeliciteerd met je belijdenis!

'Met dit cadeautje houd je de woorden van de geloofsbelijdenis levend. Daniëlle Heerens helpt je om je 'ja' steeds opnieuw te bevestigen. En stiekem is dit boekje ook een tip voor als je de keuze nog níét gemaakt hebt.
'Ds. Mirjam Kollenstaart-Muis

'Belijdenis doen is een mooi moment, en mooie momenten moet je goed voorbereiden en markeren, zodat je er later vaak aan terugdenkt. Met dit boekje geeft Daniëlle jongeren een mogelijkheid om dat op een toffe manier te doen, die hen dicht bij God brengt en de keus die ze maken extra bevestigt.
'Eline Hoogenboom, Founder & Editor in Chief, (Huis van) Belle

Daniëlle Heerens (1990) woont in Nunspeet en leest alles wat los en vast zit, het liefst heel de dag. Gelukkig kan dat volop, want haar werk heeft heel veel met boeken te maken. Ze werkt als freelanceredacteur en -corrector voor diverse uitgeverijen, is webredacteur bij Sestra en recenseert boeken. En niet in de laatste plaats… ze schrijft zelf boeken.

Productspecificaties
EAN : 9789033820519
Auteur(s) : Heerens, D.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Ark Media
Verschenen : Maart 2017
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 64
Afmetingen : 173 x 121 x 12 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht