Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Galaten / druk 1

Titel : Galaten / druk 1
Auteur(s) : Bruggen, J. van
EAN : 9789043508049
Uitgever : Kok
Prijs : € 36,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Galaten / druk 1

het goed recht van gelovige Kelten

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek Galaten: Het goed recht van gelovige Kelten, is geschreven door Dr. J. van Bruggen, én is van de commentaardelen in het Commentaar Nieuwe Testament. Deze serie staat onder redactie van prof. dr. J. van Bruggen, hoogleraar aan de Theologische Universiteit van de Gereformeerde Kerken (Vrijgemaakt) te Kampen.

De reeks vormt een voortzetting van de sinds 1922 verschenen 'Kommentaar op het Nieuwe Testament'. Deze Derde serie staat in principiële continuïteit met de vorige, maar kent een gewijzigde opzet: ze is nu onderverdeeld in afdelingen en naast de commentaar delen verschijnen thematische overzichtsdelen.

Ooit schreef de apostel Paulus in een crisissituatie een emotionele brief aan de gemeenten in Galatie. Wie waren de lezers? In welke crisis bevonden zich hun gemeenten? Het antwoord op die vragen maakt het lezen spannend. Dit commentaar begint dan ook met een uitvoerig portret van de brief als geheel. In het licht daarvan wordt daarna de uitleg van de afzonderlijke onderdelen geboden.

Al te vaak is deze brief vooral gelezen met het oog op de leer van de rechtvaardiging. Als was het Luthers paspoort in plaats van Paulus' hartenkreet.

Ichthusboekhandel.nl kan de hele serie Commentaar Nieuwe Testament leveren via printing on demand, d.w.z. dat de delen afzonderlijk op bestelling worden bijgedrukt.

Productspecificaties
EAN : 9789043508049
ISBN : 9043508047
Auteur(s) : Bruggen, J. van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Kok
Verschenen : Maart 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 187
Afmetingen : 246 x 161 x 21 mm
Gewicht : 529 gram
Velden met een * zijn verplicht