Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

1, 2 en 3 Johannes / druk 1

Titel : 1, 2 en 3 Johannes / druk 1
Auteur(s) : Lalleman, P.J.
EAN : 9789043510585
Uitgever : Kok
Prijs : € 34,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
1, 2 en 3 Johannes / druk 1

brieven van een kroongetuige

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek 1,2, 3 Johannes, brieven van een kroongetuige is geschreven door Dr. P. Lalleman, als deel van de serie Commentaar Nieuwe Testament.

In drie korte brieven verdedigt Paulus de waarheid dat Gods Zoon in de Here Jezus mens geworden is en dat er alleen in Christus verzoening van zonden is. Dit CNT-deel weerlegt een aantal gangbare ideeën over de situaties waarin Johannes zijn brieven schreef. Verder is er aandacht voor de structuur van de teksten en voor hun bijdrage aan de christelijke theologie. Voor predikanten en gemeenteleden biedt dit boek een toegankelijke tekstverklaring.

Dit boek is één van de themadelen in het Commentaar op het Nieuwe Testament, Derde Serie. Deze serie staat onder redactie van prof. Van Bruggen, hoogleraar aan de Theologische Universiteit van de Geref. Kerken (Vrijgemaakt) te Kampen.

De reeks vormt vanaf 1987 een voortzetting van de sinds 1922 verschenen' Kommentaar op het Nieuwe Testament'. Deze Derde serie staat in principiële continuïteit met de vorige, maar kent een gewijzigde opzet: ze is nu onderverdeeld in afdelingen en naast de commentaar delen verschijnen thematische overzichtsdelen.

Ichthusboekhandel.nl kan de hele serie Commentaar Nieuwe Testament leveren via printing on demand, d.w.z. dat de delen afzonderlijk op bestelling worden bijgedrukt.

Productspecificaties
EAN : 9789043510585
ISBN : 9043510580
Auteur(s) : Lalleman, P.J.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Reeks : Commentaar op het Nieuwe Testament
Uitgever : Kok
Verschenen : Maart 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 232
Afmetingen : 246 x 161 x 24 mm
Gewicht : 617 gram
Velden met een * zijn verplicht