Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Twaalf jaar hoop

Titel : Twaalf jaar hoop
Auteur(s) : Martin, Charles
EAN : 9789043531214
Uitgever : Kok
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Twaalf jaar hoop
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

'Twaalf jaar hoop' is het nieuwste boek van Charles Martin in mei 2019: een hoopvolle roman over een man die vals beschuldigd is en zijn jeugdliefde waar hij mee getrouwd was probeert terug te winnen.

Ooit was Matthew Rising een befaamde quarterback. Totdat hij werd beschuldigd van iets verschrikkelijks. Nu wordt hij door iedereen verguisd. Maar dat weerhoudt Matthew er niet van terug te keren naar zijn vroegere woonplaats. Na twaalf jaar gevangenis heeft hij maar één doel: zijn grote liefde Audrey van zijn onschuld overtuigen en haar liefde terugwinnen.

Als hij haar eenmaal heeft gevonden in een klooster, lijkt de kans op verzoening zo goed als nul. De enige strohalm is Dalton, de getalenteerde jongen die Audrey onder haar hoede heeft genomen en die een goede coach nodig heeft.

Overtuigd van zijn schuld, was zijn vrouw Audrey gevlucht naar dat klooster waar ze Dalton een weesjongen die daar op groeide leerde kennen. Een jongen met meer talent en toekomst op het voetbalveld alleen al in zijn pink dan Matthew ooit had gehad. Maar deze jongen ontbeerde een behoorlijke en gedegen coaching...... In een poging haar liefde en vertrouwen terug te winnen, stemt Matthew ermee in de jongen te coachen, hoewel hij daarmee de voorwaarden van zijn voorwaardelijke vrijlating overtreed en zijn vrijheid riskeert, alleen maar voor de kans om zichzelf te bewijzen aan de vrouw van wie hij houdt.........

Nadat Charles Martin dezelfde gevoelens van ontoereikendheid en uitzichtloosheid had ervaren nadat een blessure zijn eigen voetbalcarrière had beëindigd, erkent hij: "Ik had een idool van voetbal gemaakt en ben op die leugen ingegaan dat ik er toe deed zolang ik ik me verbond aan de wereld van de voetbal.Toen dat instortte, bevond ik me in een gevangenis die ik zelf gebouwd had.

Charles Martin is een begenadigd auteur en schreef al heel veel boeken, die telkens weer verrassen door hun plot, spannend zijn tot het laatste moment en je aan het denken zetten.

Charles Martin (1969) studeerde Engels, Journalistiek en Communicatie. Eind jaren negentig stapte hij uit het bedrijfsleven om zich volledig op het schrijven te kunnen richten. Samen met zijn vrouw Christy en hun drie zoons woont hij in Jacksonville, Florida. Martin weet karakters neer te zetten, is goed in het oproepen van sfeer en doet dat alles in zorgvuldige bewoordingen. Op fenomenale wijze weet hij de lezer tot het einde toe te boeien met een verrassende samenloop van verhaallijnen. Hij schrijft prachtige christelijke psychologische romans, die ontroeren en fascineren. In Amerika ontving hij in 2007 de Christian Book Award voor beste fictie.

Productspecificaties
EAN : 9789043531214
Auteur(s) : Martin, Charles
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Uitgever : Kok
Verschenen : Mei 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 352
Afmetingen : 215 x 140 x 26 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Een duif als drager van hoop
Recensie door: Jan. R.

Inmiddels is het zo dat wanneer er een boek uit komt van Charles Martin ik dit gelijk wil lezen. Hoewel ik weinig weet van Football begrijp ik dat karakter daarin erg belangrijk is. Twaalf jaar hoop was ondanks dat ik alles gelezen heb van Charles Martin toch weer een bijzondere verrassing. Een verhaal met meerdere lagen waarin centraal staat dat hoop ons tot het uiterste kan brengen en dat liefde boven alles uit gaat. Het curieuze verhaal van een football speler die onterecht beschuldigd wordt door een vrouw. Als hij na twaalf jaar gevangenschap vrij komt begint hij aan een onmogelijk traject, het terugwinnen van de vrouw die ondanks alles niet van hem gescheiden was. Wie het boek leest, doet er goed aan om op de duif te letten die regelmatig opduikt als sieraad in het verhaal. Moet het snel weer opnieuw lezen.