Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Stergetuige

Titel : Stergetuige
Auteur(s) : Dylan, Rachel
EAN : 9789043531900
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 21,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Stergetuige
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Het boek Stergetuige van Rachel Dylan is een juridische thriller, waarin aanklaagster Sophie Dawson onverwachts getuige is van een dubbele moord. Wie kan ze nog vertrouwen na alle bedreigingen?

De wereld van Sophie Dawson staat op z'n kop nadat zij als enige getuige is geweest van een dubbele moord door een bende. Sophie krijgt een bodyguard toegewezen, Cooper Knight, maar door alle bedreigingen weten Sophie en Cooper al snel niet meer wie ze wel en niet kunnen vertrouwen. Sophie is vastberaden om te vechten voor gerechtigheid. Kan Cooper, ondanks de aantrekkingskracht tussen hen, zich focussen op het beschermen van Sophie, zodat zij haar zoektocht naar de waarheid kan voortzetten?

Rachel Dylan heeft al meerdere christelijke juridische thrillers op haar naam staan, waaronder 'Fataal bewijs'. Zij werkt aan de Atlanta Justice serie. Bij Goodreads.com krijgt e ruim 4 sterren.

Productspecificaties
EAN : 9789043531900
Auteur(s) : Dylan, Rachel
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Juni 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 336
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm
Gewicht : 420 gram
Velden met een * zijn verplicht
leuk tweede deel
Recensie door: Gerry Rosenboom

Rachel Dylan is een auteur die spannende christelijke romans voor vrouwen (en mannen) schrijft in de serie Atlanta Justice. Het gaat over Sophie Dawson en haar vriendenkring. Als een ernstige bedreiging op haar pad komt vanuit bendes en/of het drugsmilieu omdat ze voor het OM werkt, krijgt ze bewaking van Cooper Knight. Dat brengt veel in beweging in hun persoonlijke levens. Het draait er om in het boek of waarheid het wint en of de liefde ook een rol kan en mag spelen.

Het is een boek voor wie van Dee Henderson houdt of Terri Blackstock. Vier sterren is prima. Leuk is ook dat dit een serie is.