Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vriendschap of je leven

Titel : Vriendschap of je leven
Auteur(s) : Stoorvogel, Henk; Struik, Pieter
EAN : 9789043537117
Uitgever : KokBoekencentrum Non-Fictie
Prijs : € 17,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vriendschap of je leven

Vrienden maken de man

(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Vrienden of je leven van Henk Stoorvogel en Pieter Struik is een boek wat elke man gelezen zou moeten hebben.

Henk Stoorvogel en Pieter Struik willen in Nederland een vriendschapsrevolutie ontketenen. Er is in deze tijd een enorme behoefte aan vriendschap. De meeste mannen hebben dat niet eens zo in de gaten, opgeslokt als ze worden door de hectiek van tijd en wereld. Dit boek is de eyeopener die mannen zal wakker schudden om meer tijd te investeren in vriendschap.

Stoorvogel en Struik weten uit eigen ervaring wat er in mannen omgaat, maar ze hebben ook onderzoek gedaan naar hoe mannenvriendschap werkt (en hoe niet). Ze leggen uit hoe je vrienden maakt (en hoe je ze kwijtraakt) en wat de positieve gevolgen zijn als mannen zich gezamenlijk inzetten voor de samenleving.

Enkele citaten uit het boek:

Rondom vriendschap hangt een zweem van verlegenheid en verlangen. Elke man verlangt naar vriendschap, maar voelt tegelijk vaak een vorm van verlegenheid rondom dit thema.

Vriendschap vraagt om rituelen. Vriendschappen hebben zo hun eigen vormen en manieren, die eigen zijn aan de vriendschap en een basis van vertrouwen geven.

Er zijn vier soorten vrienden, zoals zo mooi verwoord in het Frans: connaissance (kennis), copain (kameraad), l'ami (vriend) en frère (boezemvriend). Elke soort vriend heeft zijn eigen waarde en rijkdom. Vrienden geven kleur aan het leven.

Henk Stoorvogel is oprichter van de internationale beweging 4M die zich richt op mind-body-soul adventures voor mannen en vrouwen. Hij is auteur van o.a. Jezus Leven, Geboren om te vliegen en Klink. Spreken met impact (samen met Mark van Vuuren; 2020).

Pieter Struik is ondernemer. Door de jaren heen bouwde hij aan een cultuur van verbinding binnen zijn organisaties WebNL creative studios, BEELDKRACHT en Rodesk.

Productspecificaties
EAN : 9789043537117
Auteur(s) : Stoorvogel, Henk; Struik, Pieter
Taal : Nederlands
Onderwerp : Cadeauboeken
Uitgever : KokBoekencentrum Non-Fictie
Verschenen : Maart 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Afmetingen : 216 x 142 x 14 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht