Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kruistocht

Titel : Kruistocht
Auteur(s) : Keller, T.
EAN : 9789051944242
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Prijs : € 22,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Kruistocht

het leven van koning Jezus

(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Tim Keller behandelt in het boek Kruistocht in zijn eigen, aansprekende stijl het verhaal van het leven van Jezus Christus, wat ogenschijnlijk eindigde in een kruistocht, aan de hand van het evangelie naar Markus. Hij laat daarbij niet alleen de weg naar eeuwig leven zien, maar ook de geschiedenis en het doel van onze wereld.

Het verhaal van Jezus is in de loop van de geschiedenis al op honderden manieren verteld. Moet daar nog wel iets aan toegevoegd worden? Keller schrijft in zijn inleiding hierover:

In deze schijnbaar eindeloze stroom van woorden en ideeën over Jezus leg ik nu voorzichtig ook dit boek neer. Het is een uitvoerige overdenking van het historische christelijke standpunt dat het leven, de dood en de opstanding van Jezus Christus het centrale gebeuren in de geschiedenis van mens en kosmos vormen en tegelijkertijd het voornaamste ordeningsprincipe van ons eigen leven.

Anders gezegd: Het helderste inzicht in het verhaal over de wereld- en hoe wij daar in passen- krijg je door het verhaal over Jezus rechtstreeks en nauwkeurig in het oog te vatten. Mijn streven is hier om aan Zijn woorden en daden te laten zien hoe prachtig zijn leven zin geeft aan het onze.

Net als in zijn andere boeken spreekt Tim Keller zowel de zoekers als de gelovigen aan. Hij geeft in Kruistoch een nieuw perspectief op het leven van Jezus Christus in een verhaal dat elke lezer zal bijblijven.

Kruistocht is een boek van Tim Keller om te lezen in de aanloop naar Pasen tijdens de 40 dagen tijd. U kunt het online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthus winkels in ALphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Productspecificaties
EAN : 9789051944242
Auteur(s) : Keller, T.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Verschenen : Juli 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 256
Afmetingen : 211 x 139 x 22 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
de hele weg
Recensie door: A. Steur

In dit prachtige boek wordt vanuit het boek Marcus beschreven hoe het hele leven van Christus zich toespitste op zijn gang naar het kruis van Golgotha.

Een diepgaande overdenking van het noodzakelijke van het kruis.

Goede voorbereiding voor de veertigdagentijden.