Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Geloof dat maar

Titel : Geloof dat maar
Auteur(s) : Veer, A. van der
EAN nummer : 9789051944501
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Prijs : € 31,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Geloof dat maar | Veer, A. van der | 9789051944501 | Ichthusboekhandel: christelijke webshop voor bijbels boeken media. Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer.

bijbels dagboek

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Ds. Arie van der Veer was met zijn oranje fiets een bekende verschijning op tv. In zijn wekelijkse programma 'Nederland Zingt op Zondag' (EO, zondagmorgen) wist hij veel mensen te raken met een authentiek verhaal zonder pretenties. Daardoor is hij al langere tijd verreweg de bekendste tv-dominee van Nederland.

Op veler verzoek heeft Arie van der Veer een prachtig nieuw Bijbels dagboek samengesteld. Hij heeft een heel ongedwongen en eigentijdse spreek- en schrijftaal, direct en op de man af. Deze stijl wordt door veel kijkers en lezers gewaardeerd.

Steeds weet hij in een paar zinnen de essentie van een bepaalde Bijbeltekst weer te geven, waarna hij een treffende toepassing noteert voor het dagelijks leven. Iedere afzonderlijke dagboektekst wordt afgesloten met een gebed of een suggestie ter verdere overdenking. In de samenstelling van het geheel is rekening gehouden met alle bijzondere momenten in het (kerkelijk) jaar.

Deze uitgave krijgt, afwijkend van zijn vorige dagboeken, een volledig nieuwe vormgeving: in full colour, met veel kleurenfoto's die als visuele meditaties 'gelezen' kunnen worden.

Er zijn speciale kindergebeden opgenomen. Ook is er een uitgebreid register voor het gebruik van Bijbelteksten bij bijzondere gelegenheden, pastorale bezoeken, weekopeningen, enz.
Met foto's van Karel van Doodewaerd en Kor Klaver.

Productspecificaties
EAN nummer : 9789051944501
Auteur(s) : Veer, A. van der
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Verschenen : Oktober 2012
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 800
Gewicht : 1734 gram
Velden met een * zijn verplicht