Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Goed werk

Titel : Goed werk
Auteur(s) : Keller, Tim
EAN : 9789051944662
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Prijs : € 21,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Goed werk

ons dagelijks werk en Gods plan voor de wereld

(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

In dit boek beschrijft Tim Keller hoe het evangelie het dagelijks werk van een christen beïnvloedt. 'Het evangelie zou je dankbaar, nederig, vredig en genereus moeten maken. Als je die dingen niet laat zien op je werk, dan betekent dat dat het evangelie je nog niet zo veranderd heeft als het je zou moeten hebben veranderd. Op de lange termijn maakt het evangelie je bovendien een goede werker. Mensen willen dan graag met je samenwerken, het maakt je baas blij. Het evangelie heeft uiteindelijk zeer praktische gevolgen van hoe je bent op je werk.'

De christelijke visie op werk houdt in dat christenen werken om anderen te dienen. Dit kan leiden tot een bloeiend, professioneel en evenwichtig persoonlijk leven. In dit boek laat hij zien hoe uitmuntendheid, integriteit, discipline, creativiteit en passie op de werkvloer kunnen worden beschouwd als handelingen van aanbidding.

Er zijn van Tim Keller inmiddels 7 boeken van zijn hand verschenen, waaronder het al 10 drukken tellende In alle redelijkheid. Binnen Ichthusboekhandel zijn in alle winkels zijn boeken vrijwel altijd goed voorradig.

Eerder verschenen van Tim Keller:

* In alle redelijkheid (2008, 8e druk 2010),
* De vrijgevige God(2009, 4e druk 2010)
* Namaakgoden (1e en 2e druk 2010)
* Ruim baan voor gerechtigheid 2011
* Kruistocht 2012
* Het Huwelijk 2012

HIER VINDT U DE NEDERLANDSE EN ENGELSE BOEKEN VAN TIM KELLER

tim kellerTim Keller (1950) is oprichter en leider van de sterk groeiende Redeemer Church in het centrum van New York. De kerk wordt wekelijks bezocht door zo'n vijf-duizend mensen.

Keller zoekt en vindt al meer dan twintig jaar manieren om mensen in een seculiere samenleving te bereiken met de Bijbelse boodschap van genade en verzoening.

Hij is één van de invloedrijkste geestelijk leiders in de Verenigde Staten en daarbuiten. Zijn preken worden via internet door vele duizenden mensen over de hele wereld beluisterd.

Keller groeide op in Pennsylvania. Hij studeerde aan de Bucknell University, Gordon-Conwell Theological Seminary en Westminster Theological Seminary.
Naar eigen zeggen leerde hij het meest toen hij pastor was in Hopewell, Virginia. Zijn tweede kerk was de Redeemer Presbyterian Church in Manhattan, die hij en zijn vrouw Kathy in 1989 hebben gesticht.

New York Magazine noemde Keller de meest succesvolle evangelist in de stad, doordat hij inziet dat de jonge generatie afgestudeerden en kunstenaars in grote mate verantwoordelijk zijn voor de ontwikkelingen in de cultuur en dat het belangrijk is deze groep in hun eigen taal en sfeer tegemoet te treden.

Newsweek schreef naar aanleiding van de verschijning van In alle redelijkheid over Tim Keller als 'een C.S. Lewis van de 21e eeuw'.

Kijk HIER voor een uitgebreid portret van Tim Keller:

Productspecificaties
EAN : 9789051944662
Auteur(s) : Keller, Tim
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Sociologie: werk en arbeid
Christendom
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Verschenen : Oktober 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 288
Afmetingen : 210 x 139 x 23 mm
Gewicht : 337 gram
Velden met een * zijn verplicht
Goed werk!
Recensie door: S. Rombouts

Wie Every good endeavour heeft gelezen, kost het geen moeite om de nog te verschijnen Nederlandse editie (Goed werk) met belangstelling tegemoet te zien. Voor het herlezen gaat er straks met de vakantie een Nederlandse editie mee.

Waarom werk meer is dan alleen maar ons eigen leven mogelijk maken wordt door Tim Keller heel grondig onderbouwd.