Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Galaten GESPREKSGIDS

Titel : Galaten GESPREKSGIDS
Auteur(s) : Keller, Tim
EAN : 9789051944839
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Prijs : € 7,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Galaten GESPREKSGIDS
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Dit is de studiegids bij een nieuwe serie Bijbelverklaringen, waarin Tim Keller nauwkeurige lezing van de tekst samenvoegt met heldere uitleg en verrassende inzichten.

Deze studie kan gebruikt worden door voorgangers, in kringen en groepen, en ook voor dagelijks persoonlijk gebruik.

Keller heeft als geen ander de gave om de waarheid van de Bijbel toe te passen op de wereld van vandaag. Elk hoofdstuk eindigt met een aantal vragen ter overdenking en bespreking.

Deze gespreksgids bevat zeven hoofdstukken en kan ook gebruikt worden voor persoonlijke meditatie en stille tijd of voor kringen en Bijbelstudiegroepen. Dit boekje is verkrijgbaar naast de studie.

Keller schrijft over de Galatenbrief van Paulus:
Galaten gaat over de kern van het evangelie – het evangelie dat we allemaal ons leven lang nodig hebben. Het is net dynamiet, en ik bid dat de krachtige boodschap ervan in je hart tot ontploffing komt bij het lezen van dit boek.

Tim Keller (1950) is opgeleid aan Gordon-Conwell Theological Seminary en aan Westminster Theological Seminary. Nu is hij predikant van Redeemer Presbyterian Church in New York.

Eerder verschenen boeken van Tim Keller:

* In alle redelijkheid (2008, 8e druk 2010),
* De vrijgevige God(2009, 4e druk 2010)
* Namaakgoden (1e en 2e druk 2010)
* Ruim baan voor gerechtigheid 2011
* Kruistocht 2012
* Het Huwelijk 2012
* Goed Werk (2013)

tim kellerTim Keller (1950) is oprichter en leider van de sterk groeiende Redeemer Church in het centrum van New York. De kerk wordt wekelijks bezocht door zo'n vijf-duizend mensen.

Keller zoekt en vindt al meer dan twintig jaar manieren om mensen in een seculiere samenleving te bereiken met de Bijbelse boodschap van genade en verzoening.

Hij is één van de invloedrijkste geestelijk leiders in de Verenigde Staten en daarbuiten. Zijn preken worden via internet door vele duizenden mensen over de hele wereld beluisterd.

Keller groeide op in Pennsylvania. Hij studeerde aan de Bucknell University, Gordon-Conwell Theological Seminary en Westminster Theological Seminary.
Naar eigen zeggen leerde hij het meest toen hij pastor was in Hopewell, Virginia. Zijn tweede kerk was de Redeemer Presbyterian Church in Manhattan, die hij en zijn vrouw Kathy in 1989 hebben gesticht.

New York Magazine noemde Keller de meest succesvolle evangelist in de stad, doordat hij inziet dat de jonge generatie afgestudeerden en kunstenaars in grote mate verantwoordelijk zijn voor de ontwikkelingen in de cultuur en dat het belangrijk is deze groep in hun eigen taal en sfeer tegemoet te treden.

Newsweek schreef naar aanleiding van de verschijning van In alle redelijkheid over Tim Keller als 'een C.S. Lewis van de 21e eeuw'.

Kijk HIER voor een uitgebreid portret van Tim Keller:

Productspecificaties
EAN : 9789051944839
Auteur(s) : Keller, Tim
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Christendom
Kritiek op en exegese van heilige teksten
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Verschenen : Oktober 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 80
Afmetingen : 211 x 141 x 7 mm
Gewicht : 147 gram
Velden met een * zijn verplicht