Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ontmoetingen met Jezus

Titel : Ontmoetingen met Jezus
Auteur(s) : Keller, Tim
EAN : 9789051945232
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Prijs : € 17,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Ontmoetingen met Jezus

onverwachte antwoorden op grote levensvragen

(2 beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In het boek Ontmoetingen met Jezus gaat auteur Tim Keller in op existentiële vragen zoals: Wat is het doel van mijn leven? Wat is een goed leven? Waarom is er zoveel mis met de wereld? Daarnaast duikt hij niet weg voor de vraag: En wat kan ik daaraan doen? Daarmee geeft hij ook invulling aan de ondertitel: Onverwachte antwoorden op grote levensvragen

Dit zijn een paar van de grote vragen waar iedereen voor gesteld wordt. En elke blijvende verandering in ons leven zal beginnen bij een verandering van het antwoord op deze vragen. In de evangeliën veranderde Jezus het leven van alle mensen die hij ontmoette. Dat deed hij door krachtige daden en woorden, waardoor zij tot onverwachte en nieuwe antwoorden op hun levensvragen geleid werden. Deze ontmoetingen van Jezus hebben ook nog een boodschap voor de vragen en twijfels van vandaag.

In Ontmoetingen met Jezus is te lezen hoe de centrale gebeurtenissen in het leven van Jezus een weg laten zien waarop ook wij hem kunnen ontmoeten, opnieuw of voor het eerst.

Tim Keller (1950) is senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verschenen van hem een groot aantal titels, waaronder de bestseller In alle redelijkheid – Christe lijk geloof voor welwillende sceptici. Van dit boek zijn inmiddels meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

* Naar aanleiding van zijn boek In alle redelijkheid is Tim Keller omschreven als een 'C.S. Lewis voor de 21e eeuw'.

Het boek van Tim Keller Ontmoetingen met Jezus kunt u online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthus winkels in Alphen aan den RIjn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Productspecificaties
EAN : 9789051945232
Auteur(s) : Keller, Tim
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Christendom
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Verschenen : Juli 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 184
Afmetingen : 208 x 139 x 16 mm
Gewicht : 242 gram
Velden met een * zijn verplicht
Leuke inzichten
Recensie door: Peter

Dit is een boek waar ik leuke inzichten in gevonden heb om te gebruiken bij een spreekbeurt of voorbereiding van een kringavond. Tim Keller blijft een geweldige auteur!

Gelijkenissen in nieuw licht
Recensie door: K. Ravenswaaij

In dit boek van Keller ontmoeten we Jezus op een hele nieuwe manier door de verhalen van mensen uit het Nieuwe Testament heen. Niet alleen wijze levenslessen, maar ook veel achtergronden. In mijn werk kan ik dit heel goed gebruiken omdat het me overwegingen aanreik die ik dagelijks kan toepassen. Mijn waardering is goed, omdat ik erg kritisch ben om zomaar een uitstekend te geven. Was dit een indeling op een schaal van 1-10 dan was het een 9 geworden.