Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kerstboodschap

Titel : Kerstboodschap
Auteur(s) : Keller, Tim
EAN : 9789051945461
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Kerstboodschap

Het geheim van de geboorte van christus

(2 beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek "Kerstboodschap" door Tim Keller is een ideaal kerstcadeau waarin het diep ontroerende en intellectueel uitdagende verhaal over de geboorte van Jezus Christus verteld en uitgelegd wordt. Het is een bijzonder boek wat geschikt is om aan familieleden, buren, collega's te geven. Maar ook ideaal als kerstcadeau bij een kerstpakket.

Veel niet-christenen denken dat ze aardig zicht hebben op het verhaal van Kerst. Elk jaar verschijnen de kerststallen in etalages en in winkelcentra en supermarkten zijn de liedjes over herders en engelen niet van de lucht. En ondanks die overvloed van allerlei al dan niet christelijke verwijzingen in onze huidige cultuur, zijn maar weinig mensen vertrouwd met de eigenlijke boodschap van het Bijbelse verhaal. In dit nieuwe boek neemt Tim Keller de lezer mee op een verhelderende reis naar de verrassende en ongedachte achtergronden van Kerst. Door de boodschap van hoop en verlossing te begrijpen die in nieuws over Jezus geboorte besloten ligt, zullen de lezers de bevrijdende en verlossende kracht van Gods genade op een diepere en meer zinvolle manier ervaren en begrijpen.

Keller laat zien wat de belangrijkste boodschap van Kerst is: Alleen God heeft het leven, de waarheid en de blijdschap die wij missen- hierdoor biedt hij troost aan wie dat zoeken. Publishers Weekly Tim Keller was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen van hem een groot aantal boeken, waaronder de bestseller: in alle redelijkheid, de vrijgevige God, Bidden en het Huwelijk.

Het boek Kerstboodschap is het ideale cadeau voor familie, vrienden en collega's wanneer we graag het verhaal van Kerst willen vertellen. Je kunt het lezen als boek in de periode van advent, maar ook tijdens de Kerstdagen.

Kerstboodschap is de Nederlandse vertaling van het boek: Hidden Christmas, wat oorspronkelijk in Amerika verscheen in 2016.

Productspecificaties
EAN : 9789051945461
Auteur(s) : Keller, Tim
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Christelijk leven en gewoontes
Kerstmis
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Verschenen : December 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 112
Afmetingen : 210 x 141 x 13 mm
Gewicht : 199 gram
Velden met een * zijn verplicht
Heel mooi
Recensie door: Jeanne Anna

In de week rond Kerst 2017 heb ik dit boek gelezen. Een prachtig boek waarin Tim Keller de lezer in 138 pagina's meeneemt op een reis langs alle personen op wie de geboorte van Jezus veel indruk maakte.
Maria en Jozef, de herders, de wijzen, de oude mensen in de tempel, Herodes. Keller brengt met zijn boek een mooi overzicht van alle gebeurtenissen. Hij laat ook zien wat de geboorte van Jezus voor mensen van toen en nu betekent.

vernieuwend eigentijds en waar het om draait
Recensie door: Riet K.

Aansprekende voorbeelden, verrassende inzichten over iets wat je al zo lang kent. Het is echt een goed boek! Kerst gaat steeds vaker over wat we doen of zouden moeten doen met kerst, dit boek gaat echt over wat er gebeurde met Kerst. Gods reddende kracht waar we afhankelijk van zijn. Christus Hij kwam vanuit de Hoge.