Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Psalmendagboek

Titel : Psalmendagboek
Auteur(s) : Keller, Tim
EAN : 9789051945522
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Prijs : € 22,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Psalmendagboek

een jaar lang leven met de liederen van Jezus

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In het Psalmendagboek geeft Tim Keller ons 365 dagen inzicht in het liederenboek van de Bijbel. Jezus was zeer met de Psalmen vertrouwd en kon in elke situatie op ze terugvallen, tot in de laatste uren voor zijn sterven.

Tim Keller geeft niet voor niets de ondertitel aan dit unieke dagboek mee: Een jaar lang leven met de liederen van Jezus. Ook hij haalt elke dag inspiratie uit de Psalmen.

Twee decennia geleden is Tim Keller begonnen om elke maand het hele boek van de Psalmen te lezen. Dit Psalmendagboek is gebaseerd op zijn jarenlange omgang met dit Bijbelboek, van zijn studie, inzichten en inspiratie die hij noteerde in zijn gebedsjournals.

Kathy Keller kwam tot het lezen van de Psalmen als ondersteuning tijdens een langdurige ziekte. Samen leggen zij de betekenis van de teksten uit en laten ze hun lezers de diepe wijsheid van de Psalmen zien.

Het Psalmen dagboek biedt een prachtige handreiking om een jaar lang intensief met de Psalmen bezig te zijn, levenslessen eruit te leren en zo dagelijks het geloofsleven een krachtige impuls te geven.

Tim Keller (1950) is senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers In alle redelijkheid en De vrijgevige God.

Kathy Keller studeerde theologie aan het Gordon-Conwell Theological Seminary. Ze schreef samen met Tim Het huwelijk – Gods wijsheid over gevende liefde (zie blz. 9). Dit is hun tweede gezamenlijke boek.

Het Psalmendagboek online kopen kan bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Productspecificaties
EAN : 9789051945522
Auteur(s) : Keller, Tim
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Verschenen : September 2023
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Afmetingen : 211 x 146 x 37 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht