Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Huwelijksdagboek, een zegel op je hart

Titel : Huwelijksdagboek, een zegel op je hart
Auteur(s) : Keller, Tim; Keller, Kathy
EAN : 9789051945836
Uitgever : Uitgeverij Van Wijnen
Prijs : € 27,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Huwelijksdagboek, een zegel op je hart

Een zegel op je hart

(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Tim Keller schreef samen met zijn vrouw Kathy het huwelijksdagboek, vanuit hun ervaringen in 43 jaar huwelijk. Een praktisch bijbels dagboek bedoeld voor gehuwde stellen. De ondertitel van dit dagboek over het bijbels huwelijk is: een zegel op je hart.

Van de bestseller Het Huwelijk, Gods wijsheid over gevende liefde zijn in Nederland tot nu toe meer dan 13.000 exemplaren verkocht. Het boek gaat over de menselijke behoefte aan liefde en de uitdrukking die daar aan gegeven kan worden binnen het huwelijk.

Dit nieuwe dagboek sluit aan op het boek van het echtpaar Keller: 'Het huwelijk'. Het biedt echtparen een dagelijkse overdenking om Gods wijsheid te vinden in hun huwelijksleven. Elke dag bevat een Bijbeltekst of een citaat uit 'Het huwelijk', een commentaar van de Kellers, en suggesties voor gesprek en gebed.

Dit Huwelijksdagboek is een gids vanuit een levenslange ervaring als het gaat om vriendschap, toewijding en discipelschap in de context van het huwelijk. Het helpt je om Gods wijsheid te verbinden met de dagelijkse praktijk van je huwelijk. Het is dan ook geschreven uit de praktijk van de familie Keller.

Tim Keller (1950) was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers In alle redelijkheid en De vrijgevige God.

Kathy Keller studeerde theologie aan het Gordon-Conwell Theological Seminary. Ze schreef samen met Tim: Het huwelijk, Psalmendagboek en Spreukendagboek.

Productspecificaties
EAN : 9789051945836
Auteur(s) : Keller, Tim; Keller, Kathy
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Uitgeverij Van Wijnen
Verschenen : Februari 2023
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Afmetingen : 213 x 149 x 36 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Mooi dagboek voor stellen
Recensie door: N. Golverdingen

Het huwelijksdagboek van Tim Keller en zijn vrouw Kathy is een zeer leesbaar dagboek wanneer je wil werken aan je relatie en die verdiepen door samen te lezen, te praten en te bidden.