Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Zoals Jezus

Titel : Zoals Jezus
Auteur(s) : Kollenstaart, Marien
EAN : 9789055605842
Uitgever : 7700204
Prijs : € 18,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Zoals Jezus

Een leven lang leren lijken op Hem

(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Marien Kollenstaart, predikant in Zevenhuizen, maakt in het boek: Zoals Jezus, een leven lang leren lijken op Hem, een actueel vraagstuk toegankelijk als Bijbelstudiemateriaal voor groepen en kringen. Het richt zich op jong-volwassenen en is bovendien geschikt als belijdenisgeschenk.

Hoe zou een christen moeten leven? Volgens de Tien Geboden, of wellicht de wetten uit de Thora? Volgens het Grote Gebod uit de Bergrede van Christus, of toch naar wat de Geest ons ingeeft? In in het boek 'Zoals Jezus' laat Marien Kollenstaart zien dat het Nieuwe Testament ons een adembenemende bestemming voorhoudt: lijken op de mooiste mens die ooit geleefd heeft: Jezus.

We worden uitgedaagd om getransformeerd te worden naar het beeld van de allermooiste mens die ooit op aarde heeft bestaan. Prikkelende vragen komen voorbij, zoals: Waarom is de levensstijl van Jezus onze stip aan de horizon? En is het eigenlijk wel haalbaar om zoals de Zoon van God te zijn? En wat betekent het lijken op Jezus voor ons persoonlijk leven, de kerk en de samenleving?

Marien Kollenstaart maakt op toegankelijke en inspirerende wijze duidelijk dat het lijken op Hem verre van makkelijk is, maar meer dan de moeite waard, en het een rol is waar je nooit op uitgekeken raakt.

Productspecificaties
EAN : 9789055605842
Auteur(s) : Kollenstaart, Marien
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : 7700204
Jaar van uitgave : 2021
Verschenen : April 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 192
Afmetingen : 220 x 140 x 18 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht