Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Handboek voor pastoraat 1

Titel : Handboek voor pastoraat 1
Auteur(s) : Sande
EAN : 9789057982125
Uitgever : Uitgeverij Johannes Multimedia
Prijs : € 20,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Handboek voor pastoraat 1
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het handboek wat u nu in handen heeft, zijn lessen van de Pastorale Cursus die Aad jarenlang heeft gedoceerd in binnen- en buitenland.

Zijn praktijkervaring mocht hij opdoen, als voorganger in de Vrije Evangelische Gemeente te Hilversum en ook in de vele jaren waarin hij meewerkt in het pastorale radio programma: 'Ik zou wel eens willen weten' van de Evangelische Omroep.

Theoretisch gezien is dit handboek een simpele handleiding, dat door veel leden van de Gemeente van Jezus Christus gebruikt wordt als een handvat voor het werk in hun eigen kerk of gemeente.

Aad van de Sande, geboren in 1938 in een fijn christelijk gezin, koos na zijn militaire dienst radicaal voor de Here Jezus, Die, niet alleen zijn Redder, maar ook de Leidsman en Here van zijn leven werd.

Vele jaren reisden Aad, samen met zijn eerste vrouw Coby door heel Nederland om overal in kerken en kringen het Woord van God te verkondigen. In 1989 kwam er plotseling een eind aan het samen optrekken, omdat Coby haar eerste hersenbloeding kreeg, waardoor er voor hen beiden een lange lijdensweg begon. Na vele jaren te zijn verzorgd in een verpleeghuis en na 12 hersenbloedingen, werd zij op 1 maart 2002 door haar Here en Heiland Thuisgehaald. Toch is het werk voor de Here in al die jaren - en dat was de grote wens van Coby - nooit gestopt, maar integendeel, zelfs uitgegroeid tot ver over de grenzen.

Door Zijn grote genade plaatste de Here God een nieuwe vrouw, Lidy van de Sande - de Jager, aan de zijde van Aad en nu mogen zij samen het wereldwijde werk voortzetten.

Productspecificaties
EAN : 9789057982125
Artiest(en) : Sande
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbelse handboeken
Uitgever : Uitgeverij Johannes Multimedia
Verschenen : Augustus 2018
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 343
Velden met een * zijn verplicht