Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ik ook van jou

Titel : Ik ook van jou
Auteur(s) : Lee
EAN : 9789058811523
Uitgever : Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
Prijs : € 23,15
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Ik ook van jou

handboek bij een huwelijk

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Hoe kunnen we een leven lang gelukkig getrouwd zijn? Hoe lossen we conflicten op? Dit boek staat vol praktische adviezen. Het leest gemakkelijk en helpt u uw huwelijk op te bouwen of te vernieuwen.

Als boek maakt het onderdeel uit van de Marriage course en geeft zo heel veel achtergronden voor het (opnieuw) doordenken en beleven van het huwelijk zoals de bijbel dit bedoeld heeft.

Vanwege de achtergrond in de Alpha-cursus is dit boek ook heel goed bruikbaar in een context waarin men geen achtergrond heeft in het christelijke denken over huwelijk en gezin. Het is mede door de illustri

Recensie:
Reformatorisch Dagblad 24 november 2004, W. Bakker, o.a.: De auteurs benadrukken de noodzaak om aan het huwelijk te bouwen en bevelen het boek aan als een gereedschapskist bij de bouw. Want 'veel huwelijken stranden omdat man en vrouw nooit geweten hebben wat de ander nodig heeft om het huwelijk te laten functioneren'. Er komen in overzichtelijke en goed leesbare hoofdstukken thema's aan de orde als: tijd nemen voor elkaar, communiceren, hoe je de liefde naar elkaar concreet kunt maken, omgaan met verschillen en het oplossen van conflicten, de kracht van vergeving etc. Het echtpaar Lee kiest duidelijk voor een huwelijk op grond van Gods Woord met daarin tijd voor gebed voor en met elkaar. Niet op jezelf gericht, maar met wederzijdse toewijding, waarbij God de centrale plaats inneemt. Het boek biedt handvatten om concreet mee aan de slag te gaan: een gedeelte lezen en er als man en vrouw over in gesprek te gaan En daarbij ook de eigen zwakke kanten te erkennen. Je kunt het boek gebruiken als naslagwerk en er een hoofdstuk uit lezen dat juist nu op de eigen situatie van toepassing is. Of het hele boek doornemen.

Productspecificaties
EAN : 9789058811523
ISBN : 9058811522
Auteur(s) : Lee
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
Verschenen : Mei 2004
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 312
Afmetingen : 221 x 142 x 20 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht