Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbel het boek van Jezus

Titel : Bijbel het boek van Jezus
Auteur(s) : Lloyd-j
EAN : 9789058813725
Uitgever : Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
Prijs : € 18,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Bijbel het boek van Jezus

elk verhaal fluistert zijn naam

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

'De Bijbel bevat veel verhalen. Centraal is een avontuurlijk verhaal over een jonge Held die vanuit een ver land komt om zijn verloren schat terug te winnen. Het is een liefdesgeschiedenis over een dappere Prins die zijn paleis achterlaat, zijn troon - alles om degene te redden van wie hij houdt.

Het lijkt op het allermooiste sprookje dat werkelijkheid wordt! Weet je, het beste aan dit Verhaal is: het is waar. Er zijn een heleboel verhalen in de Bijbel, maar al deze verhalen vertellen samen één Groot Verhaal. Het Verhaal over God die van zijn kinderen houdt en komt om hen te redden.
Je hebt de hele Bijbel nodig om dit Verhaal te vertellen. En middenin dit Verhaal ligt een baby. Elk verhaal in de Bijbel fluistert zijn naam...' (inleiding)

Een prachtige kinderbijbel, die meer doet dan het vertellen van de bekende verhalen. Vanaf het begin van het boek tot aan het eind wordt de rode draad van Gods reddingsplan doorgetrokken: alles wijst heen naar de komst van Jezus, Gods Zoon. Op een aansprekende manier brengt Sally Lloyd-Jones de bijbelse personages tot leven, en laat de lezertjes delen in hun angsten, hun verwachtingen, hun blijdschap.

De auteur, Sally Lloyd Jones, is een bekend Amerikaans schrijfster van kinderboeken. Zij schreef drie bestsellers en won een Gold Medaillon Award. De illustraties zijn van Jago, een Brits illustrator die voor zijn werk eveneens verschillende onderscheidingen ontving.

Productspecificaties
EAN : 9789058813725
Auteur(s) : Lloyd-j
Taal : Nederlands
Onderwerp : Religie en kinderbijbels (< 12 jaar)
Uitgever : Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
Verschenen : Oktober 2008
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 348
Afmetingen : 196 x 165 x 27 mm
Gewicht : 750 gram
Velden met een * zijn verplicht