Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels Hebreeuws grammaticaboek

Titel : Bijbels Hebreeuws grammaticaboek
Auteur(s) : Vrolijk, A.E.M.A.
EAN : 9789058819642
Uitgever : Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij en Uitgeversmaatschappij
Prijs : € 29,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Bijbels Hebreeuws grammaticaboek
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Grammatica van het Bijbels Hebreeuws, geschreven door Mevr. Dr. A.E.M.A. Vrolijk is bedoeld voor wie zich de grondbeginselen van deze taal eigen wil maken. Hiervoor is geen voorkennis nodig. De grammatica van het Bijbels Hebreeuws wordt in dit boek zo eenvoudig mogelijk beschreven en uitgelegd. Hierbij worden veel voorbeelden geboden om de stof te verduidelijken, zodat men al snel kennis maakt met de Hebreeuwse Bijbeltekst.

Als basisgrammatica is dit boek geschikt voor beginnende theologiestudenten of cursisten. Het kan gebruikt worden bij een cursus Hebreeuws, in een studiekring, leerhuis, en met name bij zelfstudie. Geschikt voor zelfstudie. In het Nederlandse taalgebied bestaan meerdere zeer goede grammatica's van het Bijbels Hebreeuws.

De reden om er hier nog één aan toe te voegen ligt in het feit dat deze grammatica gebruikt kan worden voor studie met begeleiding, maar in het bijzonder ook geschikt materiaal biedt voor zelfstudie van het Bijbels Hebreeuws. Over alle behandelde stof vindt men in het bijbehorende werkboek oefeningen met uitwerking en toelichting. Men beschikt zo over voldoende materiaal om met de stof die geleerd is te kunnen oefenen.

Dr. A.E.M.A. Vrolijk schreef deze grammatica vanuit ruim dertig jaar ervaring als docent Bijbels Hebreeuws en Oude Testament aan verschillende theologische opleidingen. Zij is medeauteur van de Studiebijbel van het Oude Testament van het CvB te Doorn. Haar specialisme ligt op het gebied van oude Bijbelvertalingen van de Sefardische Joden, vanuit het Hebreeuws vertaald in het Ladino of Judeo Español.

Productspecificaties
EAN : 9789058819642
Auteur(s) : Vrolijk, A.E.M.A.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Taal Hoger Onderwijs
Uitgever : Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij en Uitgeversmaatschappij
Verschenen : September 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 304
Afmetingen : 240 x 170 x 20 mm
Gewicht : 644 gram
Velden met een * zijn verplicht