Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De sleutels tot de Bijbel

Titel : De sleutels tot de Bijbel
Auteur(s) : Pawson, David
EAN : 9789059691162
Uitgever : Opwekkingslectuur
Prijs : € 23,15
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De sleutels tot de Bijbel

een uniek overzicht van alle bijbelboeken

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

David Pawson was een gewaardeerde, internationaal bekende bijbelleraar en spreker. In zijn belangrijkste boek 'Sleutels tot de Bijbel' maakt hij ons deelgenoot van zijn diepgaand inzicht in de Bijbel, zoals hij dat door de jaren heen heeft verworven. Op gedegen wijze reikt hij de lezer sleutels aan om de betekenis van de Bijbelse gebeurtenissen te kunnen begrijpen. Zijn begrijpelijke manier van vertellen maakt dat dit boek een enorme waarde heeft voor het leven van iedere christen van nu.

'Sleutels tot de Bijbel' geeft een helder overzicht van de grandioze opbouw van de relatie van God met Zijn volk door de eeuwen heen. Pawson heeft bij zijn bespreking van de Bijbel niet voor een vers-voor-vers-methode gekozen en hij raadt steeds aan om een Bijbelboek eerst eens in z'n geheel door te lezen. Hij wil met dit boek een reëel begrip overbrengen van het hele verloop van de Bijbelse geschiedenis. Daartoe voegt hij aan de Bijbelse feiten ook culturele en historische elementen toe om de Bijbelse geschriften beter in hun context te kunnen plaatsen. Bij elk Bijbelboek legt hij verbanden naar het grote geheel; hij zet joodse en 'heidense' denkrichtingen naast elkaar en analyseert wat de betekenis daarvan is voor het leven in onze tijd.

Vanaf de schepping tot aan de wederkomst - via de opkomst van Israël als zelfstandig volk van God, de geboorte van Jezus, Zijn dood en opstanding en de brieven aan de eerste christengemeenten - 'Sleutels tot de Bijbel' is van het begin tot het einde een boeiend en onmisbaar handboek voor ieder die ernaar verlangt Gods Woord beter te begrijpen.

Productspecificaties
EAN : 9789059691162
Auteur(s) : Pawson, David
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Opwekkingslectuur
Verschenen : Januari 2012
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 1620
Afmetingen : 203 x 140 x 50 mm
Gewicht : 1051 gram
Velden met een * zijn verplicht