Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Toelichting op het Evangelie van Marcus

Titel : Toelichting op het Evangelie van Marcus
Auteur(s) : Pawson, David
EAN : 9789059693449
Uitgever : Opwekking
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Toelichting op het Evangelie van Marcus
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In de serie Toelichting van David Pawson komt het Evangelie van Markus aan bod. Een heldere uitleg van het Bijbelboek

Een onbekende jongeman van dertig jaar geeft zijn baan in een timmerbedrijf op en begint aan een nieuwe carrière als rondreizende prediker en genezer. Al snel is Hij geliefd bij het grote publiek. Zijn populariteit kent geen grenzen.

Dat brengt Hem in aanvaring met de religieuze leiders van Zijn dagen, en daarna met de politieke autoriteiten. Amper drie jaar later wordt Hij ter dood veroordeeld als een gevaarlijke misdadiger. Betekent dat het einde van het verhaal? Integendeel! Drie dagen later blijkt dat Zijn lichaam uit het graf is verdwenen. Het is het begin van een opmerkelijk verhaal.

De evangelist Marcus doet in zijn Evangelie in volle vaart verslag van het leven van deze timmerman uit Nazareth, Jezus Christus. Hij vertelt het goede nieuws, en hoe het christendom is ontstaan. In dit boek neemt David Pawson de lezer mee vanuit zijn passie voor en grondige kennis van de Bijbel mee op ontdekkingsreis. Hij diept onverwachte schatten op, die ook vandaag de dag nog verrassend actueel en relevant zijn. De studievragen bieden stof tot napraten en en -denken, zowel voor persoonlijk gebruik als in een groep.

Het Evangelie van Marcus is de eerste uitgave in de serie 'Unlocking the New Testament' waarin Pawson de lezer vertrouwd maakt met de rijkdommen van het Nieuwe Testament.

David Pawson was een geliefd Bijbelleraar en schrijver, en reisde over de hele wereld om mensen te onderwijzen uit Gods Woord. Veel van zijn boeken zijn in het Nederlands vertaald, en uitgegeven door Stichting Opwekkingslectuur

Productspecificaties
EAN : 9789059693449
Auteur(s) : Pawson, David
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Opwekking
Verschenen : April 2014
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht