Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Toelichting op de brief aan de Galaten

Titel : Toelichting op de brief aan de Galaten
Auteur(s) : Pawson, David
EAN : 9789059693784
Uitgever :
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Toelichting op de brief aan de Galaten
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Een toelichting op de brief aan de Galaten door David Pawson geeft inzicht in de verhouding wet en genade, wat het centrale thema is in het Bijbelboek Galaten.

Paulus probeert de gemeente die hij heeft gesticht en liefheeft, te behoeden voor een fatale fout en schrijft een alarmerende brief. David Pawson plaatst Paulus' woorden en waarschuwing in een waarheidsgetrouw, verhelderend perspectief. Daarbij put hij uit zijn grondige kennis van de Bijbel, en van de culturele, sociale en historische feiten uit de tijd waarin deze brief is geschreven. Op unieke wijze parafraseert hij de grondtekst om aan te tonen hoe gepassioneerd Paulus de gemeente oproept om zich - na hun goede start - niet weer een slavenjuk te laten opleggen. Tegelijkertijd is Paulus' oproep een aansporing voor christenen nu. Want de neiging ons behoud te willen 'verdienen' is van alle tijden!

David Pawson wordt met zijn heldere exegese en compromisloze trouw aan Gods Woord alom beschouwd en gewaardeerd als betrouwbare Bijbelleraar. Hij is een begenadigd spreker en schrijver die de Bijbel toegankelijk maakt waarbij hij lastige thema's niet uit de weg gaat. Zijn klassieker Sleutels tot de Bijbel (Opwekkingslectuur, 2007) waarin hij een inleiding schrijft op alle boeken uit de Bijbel, is inmiddels bijna 22.000 keer over de toonbank gegaan.

Productspecificaties
EAN : 9789059693784
Auteur(s) : Pawson, David
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : April 2016
Druk : 0,00
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Velden met een * zijn verplicht