Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Toelichting op Evangelie van Johannes

Titel : Toelichting op Evangelie van Johannes
Auteur(s) : Pawson, David
EAN : 9789059693838
Uitgever :
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Toelichting op Evangelie van Johannes
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

David Pawson geeft in zijn boek: Evangelie van Johannes een diepgaande uitleg van dit Bijbelboek. Van de vier evangelisten schrijft Johannes een opmerkelijk Evangelie, dat zich onderscheidt van de andere drie.

Het weerspiegelt de unieke inzichten van de man die het dichtst bij Jezus stond. Het benadrukt dat het niet alleen belangrijk is te weten wát Jezus deed, maar voor al ook wie Hij wás! Het laat zien hoe bezorgd Johannes was over de valse leringen die opgeld deden waardoor gelovigen op een dwaalspoor werden gebracht. Vragen die speelden waren toen o.a. wat nu Jezus ware identiteit was en de betrouwbaarheid van zijn aanspraken.

Johannes wilde dat gelovigen er absoluut van overtuigd waren dat ooggetuigen, de woorden van Jezus en zijn verbazingwekkende wonderen allemaal wezen naar die Ene, die - in het vlees - waarlijk God was. Centraal is de diepe overtuiging van Johannes dat Jezus was wie Hij beweerde te zijn: De Zoon van God. Het bewijs voor die aanspraak levert Johannes dan ook bladzijde na bladzijde.

David Pawson wordt met zijn heldere exegese en compromisloze trouw aan Gods Woord alom beschouwd en gewaardeerd als betrouwbare Bijbelleraar. Hij is een begenadigd spreker en schrijver die de Bijbel toegankelijk maakt waarbij hij lastige thema's niet uit de weg gaat. Zijn klassieker Sleutels tot de Bijbel (Opwekkingslectuur, 2007) waarin hij een inleiding schrijft op alle boeken uit de Bijbel, is inmiddels bijna 22.000 keer over de toonbank gegaan.

Productspecificaties
EAN : 9789059693838
Auteur(s) : Pawson, David
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : April 2016
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht