Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijna thuis

Titel : Bijna thuis
Auteur(s) : Graham, Billy
EAN : 9789059990197
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Bijna thuis
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Bijna thuis is, geschreven door Billy Graham, is een warm en wijs boek, voor ouderen én jongeren die willen nadenken over de realiteit van het ouder worden.

Billy Graham, de wereldberoemde evangelist, prediker en schrijver, kijkt in dit ontroerende boek terug op zijn leven. Hij onderzoekt de uitdagingen van het ouder worden en put daarbij wijze lessen uit het Woord van God. Hij doet dat heel praktisch, en met de geestelijke rijkdom en wijsheid van iemand die een lang leven met God heeft gewandeld.

Oud worden is niet iets om te ontkennen of bang voor te zijn, maar iets om te omarmen als onderdeel van Gods plan voor jouw leven. De Bijbel staat vol met voorbeelden van mannen en vrouwen die op latere leeftijd door God werden gebruikt, vaak met grote gevolgen. Denk aan Noach, Abraham, Mozes, Jozua, Elisabeth, Anna en Johannes. Als wij oud worden, heeft God een reden om ons nog hier te houden. Wat is dan zijn bedoeling met deze jaren? Hoe kunnen we ons leven daarop afstemmen? Hoe bereiden we ons goed voor op de eeuwigheid? En hoe laten we een goede, immateriële erfenis achter?

'Oud worden was de grootste verrassing van mijn leven,' schrijft Billy Graham in dit boek. 'Maar ik weet zeker dat Hij me op dit laatste stuk van mijn levensreis, nu ik bijna thuis ben, niet in de steek laat.' Zijn belofte dat Hij met ons is al de dagen van ons leven, geldt zeker ook voor onze jaren van ouderdom!

'Bijna thuis is een praktisch boek. Het beschrijft de laatste periode van ons leven niet als een saaie etappe, maar als een periode van nieuwe kansen en uitdagingen. Het stimuleert oudere mensen om krachtige mensen te zijn.'
- ds. Arie van der Veer

Productspecificaties
EAN : 9789059990197
Auteur(s) : Graham, Billy
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Oktober 2012
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 216
Afmetingen : 215 x 140 x 20 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht