Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Alles opgeven en rijk worden

Titel : Alles opgeven en rijk worden
Auteur(s) : Dam, Hanneke van
EAN : 9789059990210
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 15,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Alles opgeven en rijk worden

op avontuur met god in Mongolie

(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

'Wie had ooit gedacht dat ik zou verhuizen naar een onbekend dorp op de Mongoolse steppe? En Wie alleen kon bedenken dat ik juist daardoor wereldwijd mensen zou bereiken met het Evangelie?'

We kennen ze allemaal. Verhalen van mensen van wie het leven een radicale wending kreeg door een roeping van God. Alles opgeven en rijk worden is zo'n verhaal. In dit prachtige getuigenisboek vertelt Hanneke van Dam hoe God haar riep en hoe haar leven sindsdien verlopen is. Alles ging anders dan gedroomd en gepland, maar de werkelijkheid - hoewel soms hard - overtrof haar stoutste dromen. God zelf werd de Schrijver van haar verhaal. En indirect doet dit boek daarmee een uitdagende oproep aan ons allemaal; een oproep om op avontuur te gaan met God, en de bladzijden van je levensverhaal te laten vullen door Hem.

Hanneke van Dam werd geboren in 1963. Ze studeerde sociale wetenschappen in Utrecht en Amsterdam en werkte als gedragsdeskundige onder meer voor de Raad voor de Kinderbescherming. Toen God haar riep, bracht dat een radicale wending in haar carrière. In 2000 vertrok ze naar Mongolië. Daar werkt ze met de Duitse zendingsorganisatie HELP-International. Eerder verscheen over haar werk de dvd Journey into the Unknown.

Productspecificaties
EAN : 9789059990210
Auteur(s) : Dam, Hanneke van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Maart 2012
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 256
Afmetingen : 216 x 141 x 21 mm
Gewicht : 361 gram
Velden met een * zijn verplicht
Wondermooi verhaal
Recensie door: Jeanette Rodenburg

Hanneke van Dam schrijft een wondermooi verhaal over haar leven met God. Zij kiest ervoor om in Mongolië te gaan werken en om de mensen daar te vertellen van Jezus.
Hanneke heeft een luxe leven in Nederland opgegeven: zij had een huis en een baan, familie en vrienden en koos ervoor om te luisteren naar de roepstem van God.

Ik vind het boek wonderlijk mooi: God is duidelijk aanwezig is het leven van Hanneke en in het leven van de mensen die zij ontmoet. Hanneke schrijft dat God haar rijk maakte in het land waar zij met lege handen was gekomen.

In één dag uitgelezen.