Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Heilige Geest, leid mij

Titel : Heilige Geest, leid mij
Auteur(s) : Omartian, Stormie
EAN : 9789059990364
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 18,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Heilige Geest, leid mij
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Heilige Geest, leid mij, van Stormie Omartian laat de praktische betekenis zien van de tekst: Allen die door de Geest van God worden geleid, zijn kinderen van God (Romeinen 8:14).

Eén van de eerste dingen die kinderen zeggen als ze een beetje beginnen te praten is:'Zelf doen.' Als ouders vinden we het vaak mooi en gezond om dat uit hun monden te horen. En zelf doen is goed! Ook Vader-God geniet als zijn kinderen uitgroeien tot volwassen christenen, die verschil maken in deze wereld en vrucht dragen voor zijn Koninkrijk. God weet dat ze daarvoor twee dingen nodig hebben: zijn Zoon, om in herstelde verhouding met de Vader te komen; zijn Geest, om God zichtbaar te kunnen maken aan een wereld die Hem niet kent.

Maar 'zelf doen' is wat anders dan 'alleen doen'. Iedere christen weet dat 'alleen doen' in het geloofsleven niet leidt tot geestelijke groei en geestelijke vruchten. Leven als christen betekent leven in overgave. Je laten leiden door de Heilige Geest, zodat je wordt gevormd naar het schitterende beeld van Christus.

Stormie Omartian schreef er dit praktische boek over: Heilige Geest, leid mij. Ze besluit haar voorwoord met de woorden:'God wil je leiden naar plaatsen waar je zonder Hem niet kunt komen, en dat doet Hij door de kracht van zijn Geest. Laat je leiden door Hem en laat je door Hem toerusten. Als je zijn stem leert verstaan, verandert je leven voorgoed. En wil je nooit meer anders.'

Productspecificaties
EAN : 9789059990364
Auteur(s) : Omartian, Stormie
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : September 2015
Druk : 0,00
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 272
Afmetingen : 216 x 140 x 22 mm
Gewicht : 360 gram
Velden met een * zijn verplicht