Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Iedereen kan Gods stem verstaan

Titel : Iedereen kan Gods stem verstaan
Auteur(s) : Bresser, Carolijn de
EAN : 9789059990562
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Iedereen kan Gods stem verstaan
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Carolijn de Bresser wil in het boek: Iedereen kan Gods stem verstaan, ontdekken hoe God spreekt in je leven. Een inzichtgevend boek over hoe zij het spreken van God ervaren heeft in haar persoonlijke leven.

Waar bent U God?Deze vraag is meteen de korte samenvatting van de eerste 23 jaar van mijn leven. Ik probeerde God te vinden, maar vond Hem niet. Ik bad, maar hoorde niets. Las mijn Bijbel... en begreep het niet. Het was zo leeg en het bleef zo stil. Door die stilte gaf ik langzaam mijn geloof op. Waarom zou ik luisteren naar een God die misschien wel het beste met mij voor heeft maar Zich niet laat horen? Hoe kan ik een relatie aangaan met Iemand die niet terug praat? Waarom zou ik me houden aan regels van Iemand waar ik niets mee heb?In onze tijd is er een grote honger naar echtheid, zingeving en verdieping. In mijn boek wil ik je laten zien hoe ik Gods oneindige liefde voor mij ontdekte en Hem alsnog vond. Ik wil je handvatten geven voor hoe ook jij een relatie met God kunt krijgen en hoe je Zijn stem kunt leren verstaan, hoe jong of oud je ook bent. Iedereen kan Gods stem verstaan. God is veel concreter dan jij tot nu toe misschien voor mogelijk hebt gehouden!

Carolijn de Bresser (1996) studeerde scheikunde en geneeskunde en is daarna gaan werken als arts en onderzoeker.In 2019 heeft ze een DTS gedaan in Australië, waarna ze haar keuze voor God heeft gemaakt. Naast haar werk in het ziekenhuis is ze met veel vreugde betrokken bij jongerenwerk in de kerk en onder studenten. Iedereen kan Gods stem verstaan is haar eerste boek.

Productspecificaties
EAN : 9789059990562
Auteur(s) : Bresser, Carolijn de
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Mei 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 120
Afmetingen : 217 x 142 x 13 mm
Gewicht : 186 gram
Velden met een * zijn verplicht