Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een weg uit de duisternis

Titel : Een weg uit de duisternis
Auteur(s) : Omartian, Stormie
EAN : 9789059991118
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 19,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Een weg uit de duisternis
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In het nieuwe boek: Een weg uit de duisternis vertelt Stormie Omartian open en eerlijk over het leven dat ze heeft geleid, zonder de soms zeer pijnlijke details achterwege te laten. Het is een hartverscheurend verhaal, maar ook een verhaal waarin Gods goedheid en genade het winnen van de duisternis.

'Ik dacht altijd dat ik niet ouder dan dertig jaar zou worden. Mijn leven stond stijf van de angst, depressiviteit, onzekerheid en eenzaamheid. Ik maakte de ene slechte keuze na de andere, en de gevolgen daarvan waren verwoestend. Ik zocht naar liefde en acceptatie, maar zocht op de verkeerde plaatsen, bij de verkeerde personen en in de verkeerde middelen.'Als jong meisje werd Stormie mishandeld door haar moeder, terwijl haar vader vaak afwezig was. Ze zocht als jongvolwassene een uitweg tegen de pijn in alcohol, drugs, verkeerde relaties en in een carrière in Hollywood.

Maar ze vond pas vrede toen voorganger Jack Hayford haar op het spoor van God bracht. 'En daarmee vond ik de vrijheid, het herstel en de verandering die ik zocht. Veel rijker dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. En als ik dat kan vinden, kan iedereen die worstelt met het leven dat vinden. Mijn gebed is dat dit boek daarbij zal helpen.'

Stormie Omartian is een bekende Amerikaanse schrijfster die veel boeken geschreven heeft over gebed. U kunt deze vinden bij Ichthusboekhandel.nl in de webshop en in de winkels.

Productspecificaties
EAN : 9789059991118
Auteur(s) : Omartian, Stormie
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : April 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 288
Afmetingen : 216 x 141 x 23 mm
Gewicht : 384 gram
Velden met een * zijn verplicht