Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Aanbidden met hart, hoofd en handen

Titel : Aanbidden met hart, hoofd en handen
Auteur(s) : Kauflin, Bob
EAN : 9789059991200
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 24,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Aanbidden met hart, hoofd en handen

Handboek voor aanbiddingsleiders

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het handboek aanbidden met hart hoof en handen door Bob Kauflin gaat over aanbidding en de hele context daar om heen. De sleutel ligt bij ons hart.

God aanbidden is een geweldig voorrecht. Niets anders geeft zoveel voldoening, zoveel vreugde, is zo opwindend en tegelijk ontnuchterend. Aanbidding verandert je leven. In dit handboek neemt Bob Kauflin je mee naar de essentie van aanbidding: ons hart. Aanbidding is niet in de eerste plaats het zingen van liederen, maar een daad van het hart.

Bob Kauflin is een ervaren aanbiddingsleider. Hij helpt je op een praktische manier de gemeente van Christus te leiden in aanbidding, geworteld in Gods Woord. Om God te aanbidden hebben we ons hoofd nodig; kennis van wie Hij is. Vanuit de Bijbel helpt de auteur je te begrijpen Wie we aanbidden en waarom en geeft hij handreikingen om te groeien in kennis.

Als derde gaat aanbidding ook om onze handen. Hoe bekwaam is jouw aanbiddingsteam? Hoe zorg je voor een hecht team dat op elkaar is ingespeeld? Hoe werk je aan de muzikale vaardigheden en ga je om met conflicten en uitdagingen.

'Aanbidden - met hart, hoofd en handen is verplichte kost voor al onze leiders binnen Mozaiek Worship. We lezen het boek samen, maken opdrachten en bespreken wat we hebben ontdekt. Het heeft ons enorm geholpen om te groeien in onze rol als aanbiddingsleiders en in onze dienstbaarheid aan de gemeente. Ook gebruiken we het als lesboek op Mozaiek Worship College.' (Kees Kraayenoord, voorganger Mozaiek0318)

Productspecificaties
EAN : 9789059991200
Auteur(s) : Kauflin, Bob
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : November 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Afmetingen : 215 x 140 x 25 mm
Gewicht : 503 gram
Velden met een * zijn verplicht