Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Alle dingen nieuw

Titel : Alle dingen nieuw
Auteur(s) : Eldredge, John
EAN : 9789059991415
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 22,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Alle dingen nieuw
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek Alle dingen nieuw, van John Eldredge, is een boek vol hoop op een nieuwe wereld, waarin we niet alleen maar verlost zijn, maar alles daadwerkelijk beter is geworden.

Waar kijk jij het meest naar uit als je aan de eeuwigheid denkt? Naar de verlossing van het leed en de pijn van het hier en nu? Of denk je alleen aan het naar de hemel gaan? Aan de ontmoeting met God?Met de Here Jezus? Met dierbare vrienden en familieleden? Zie je uit naar een nieuwe hemel en nieuwe aarde waarop alles goed is?Welke hoop heb jij voor de toekomst? En wat biedt die hoop je voor het leven nu op deze aarde?In Openbaring 21:5 doet God ons een krachtige belofte: 'Ik maak alle dingen nieuw!' .

God belooft herstel. Alle dingen die jou dierbaar zijn... alle dingen die je bent kwijtgeraakt... alle dingen waar je ophoopt(e)... hersteld! Hoe moeten we ons dat voorstellen? Kunnen we dat plaatje al een beetje invullen vanuit de Bijbel?

In Alle dingen nieuw doet John Eldredge een poging dat wat van de Bijbel bekend is voor ons inzichtelijk te maken, vanuit een diep verlangen dat wij hoop krijgen. Hoop voor straks en vooral ook hoop in het nu! Vergeet daarbij niet: Hoop op God is geen wensdenken; hoop op God is uitzien naar beloofde zekerheden!

Productspecificaties
EAN : 9789059991415
Auteur(s) : Eldredge, John
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Maart 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 216
Afmetingen : 216 x 140 x 17 mm
Gewicht : 297 gram
Velden met een * zijn verplicht