Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De droom van God

Titel : De droom van God
Auteur(s) : Stoorvogel, Henk
EAN : 9789059991989
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De droom van God
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De droom van God is het allereerste boek dat Henk Stoorvogel ooit schreef. Het verscheen in februari 2003. Speciaal ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwste boek , Leiderschap vanuit de oorsprong is zijn eerste boek weer beschikbaar.

Wat zijn jouw dromen? Hoe hoop jij dat jouw toekomst eruitziet? Wat zou je willen bereiken? Wat zou je willen doen? Met wie hoop je te z?n? Wat hoop je te hebben gezien? Welke rol speelt God in die plaatjes? Hoe gaaf zou het z?n als jouw droom en die van God samenvallen?

Die van God? Heeft God ook een droom dan? Jazeker. God droomt van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid woont. God droomt van een groots bruiloftsfeest voor Zijn Zoon. Hij droomt dat er daar een massa mensen gelukkig bijeen zal zijn die niemand kan tellen. En het is Zijn diepste verlangen dat jij erbij bent, en eraan meewerkt.

In dit boek beschrijft Henk Stoorvogel hoe hij werd gegrepen door de droom van God. Hoe Gods droom zijn droom werd. Henk Stoorvogel nodigt je uit om aan te haken bij een wereldwijde groep mensen die allen niets liever willen dan dat God de volledige heerschappij heeft over alles en iedereen. Een wereld waarin iedereen gezond is, niemand nog verdriet kent, iedereen God eert, iedereen deelt in de oneindige blijdschap van God. Doe je mee?

Henk Stoorvogel (1977) is getrouwd met Ruth en vader van twee zonen en twee dochters. Na jarenlang gewerkt te hebben als voorganger bij de VEZ (Zwolle), richt hij zich nu vooral op de door hemzelf opgerichte School voor Spreekvaardigheid en het Sermon Movement Center. Hij is auteur van vele boeken, waaronder het recent bij Gideon verschenen Leiderschap vanuit de oorsprong (2021).

Productspecificaties
EAN : 9789059991989
Auteur(s) : Stoorvogel, Henk
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Juli 2021
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 184
Afmetingen : 215 x 142 x 17 mm
Gewicht : 243 gram
Velden met een * zijn verplicht